Násilník kopal přítelkyni do břicha: Způsobilo týrání potrat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Násilník kopal přítelkyni do břicha: Způsobilo týrání potrat?

Vojta je ve vazbě
Vojta je ve vazbě (Foto Facebook)

Tyran Vojta (28) podle policistů kopal do břicha těhotnou družku Sandru (25) z Dívčího Hradu. Ta kvůli surovému bití zřejmě potratila.

Mladíka sebrali policisté a soud ho poslal do vazby. „Obviněný by se na svobodě mohl dopustit opakování trestné činnosti, případně ovlivňování svědků,“ řekla policistka Pavla Jiroušková.

Policie zjišťuje, zda bití bylo hlavní příčinou potratu. „Kopal ji do břicha. Byla celá pomlácená na obličeji. Modrá úplně všude. Proto potratila. Mlátil ji i při posledním těhotenství,“ uvedla matka týrané ženy Zdeňka (57).

Sandra po bití potratila.

Plod dala do sklenice

K poslednímu útoku došlo na konci ledna. Sousedé zavolali policii poté, co z bytu slyšeli rány a křik. V nemocnici pak mladá žena přiznala, že potratila. Policie pak plod našla v bytě na toaletě. „Měla jsem křeče, tak jsem šla na záchod a vypadlo to ze mě. Byla jsem v šoku, tak mi to přítel přestřihl, vytáhl to miminko a dal ho do sklenice,“ řekla žena pro TV Polar.

Přečtěte si
hejpockej
15. 2. 2018 • 05:14

Mel tu svin*ku zabit a ne jen zmlatit. Ona je jedna z tech matek, co by dite nechala pritelickem tyrat a eventualne umlatit, a delat ze o nicem nevedela. Nebylo to poprvy co ji ztriskal, a presto se ho drzi jak ves. Je stesti, ze potratila protoze to dite by bylo chudak. A i kdyby prezilo detstvi, co by z nej vyrostli, kdyz ma geny magoru.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.