Otřesné detaily v případu uneseného muže: Statečný Dominik (†21) se utopil ve výkalech! Vrah se za něj vydával | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otřesné detaily v případu uneseného muže: Statečný Dominik (†21) se utopil ve výkalech! Vrah se za něj vydával

Dominika (†21) unesl muž v černém autě: Policisté mladíka našli mrtvého
Dominika (†21) unesl muž v černém autě: Policisté mladíka našli mrtvého (Facebook)

Dominik zmizel v polovině ledna. O několik dní později byl nalezen mrtvý v opuštěné chatě na Karlovarsku. Teď se ukázalo, že správné rozhodnutí stálo muže život. Byl totiž rozhodnutý svědčit v případu sexuálního zneužívání teprve sedmileté dívky.

V případě jeho vraždy navíc vyplynuly na povrch opravdu děsivé detaily. Vrah Jaromír ho omámil, unesl a zabil. Do rukou policie se navíc dostalo video, které ukazuje, jak únos proběhl.

Děsivě přesnou rekonstrukci příběhu přinesla MF Dnes. Ve čtvrt na deset večer v pondělí 22. Ledna Jaromír Dominika v jeho domě zřejmě omámil a unesl. Podle slov patologa šlo zřejmě o chloroform nebo éter. Den po únosu o něj začali mít blízcí strach. Rozjelo se celostátní pátrání.

Druhý den o půlnoci přišla Veronice, která byla přítelkyní pohřešovaného muže sms. „Férovějšího a zamilovanějšího chlapa než je Jaromír nikdy nenajdeš. Já mizím. Jsem na cestě za hranice.“ Veronika ihned věděla, že tohle by zavražděný Dominik nikdy nenapsal

. Jaromír Dominika odvezl do obce Kyselka. „Shodil poškozeného do jímky. Následně zavřel poklop tak, aby zamezil poškozenému opustit jímku,“ sdělila policejní mluvčí Lucie Nováková. Dominik se zde utopil, jeho tělo bylo nalezeno o tři dny později.

Otec zavražděného uvedl, že motivem zřejmě bylo zneužívání dítěte, o kterém Dominik věděl. Dominik a Veronika ohlásili policie případ zneužívání už v listopadu. Jenže zřejmě se jím nikdo nezabýval. Otec Dominika Štefan je přesvědčen, že pokud by se podezření ze zneužívání někdo řešil, mohl být jeho syn dnes na živu.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.