Ingrid (†40) hledala lásku: Známost přes internet jí přinesla krutou smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ingrid (†40) hledala lásku: Známost přes internet jí přinesla krutou smrt!

Ingrid Lyne se seznámila s vrahem na internetové seznamce.
Ingrid Lyne se seznámila s vrahem na internetové seznamce. (Foto: ara)

Z muže, kterého poznala matka tří dětí na internetu, se vyklubalo hotové monstrum. Nebohou Ingrid zavraždil obzvlášť krutým způsobem.

Od rozvodu Ingrid Lyne ze Seattlu uběhly už dva roky. Matka tří dětí se rozhodla, že novou lásku zkusí najít na internetové seznamce. Bohužel narazila na Johna Charltona.

Poprvé se s Johnem vydala na baseballový zápas. Není známo, zda věděla, že její vyvolený je násilník a alkoholik. V době, kdy se poznali, neměl práci a dokonce ani bydlení. Když se jednoho dne sešli v domě Ingrid, netušila, jak tragický bude mít jejich setkání konec.

Tu noc ji totiž John zabil. Zatímco její děti byly u táty, on jejich mámu rozčtvrtil ve vaně a kousky jejího těla poházel po celém městě. Na místě činu se našla jen baseballová pálka, pilka a krev a zbytky tkání v odtoku.

K vraždě došlo už v roce 2016, ale rozsudek padnul až v těchto dnech. John Charlton byl odsouzen k 27 letům vězení. Soudkjyně však uvedla, že kdyby mohla, udělila by trest mnohem přísnější. „To, co jste udělal, bylo neskutečně brutální a kruté," pronesla soudkyně na adresu vraha. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.