Dům, kde byli zavražděni 3 lidé: Sousedé se bojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dům, kde byli zavražděni 3 lidé: Sousedé se bojí!

V tomto domě mrtvé našli.
V tomto domě mrtvé našli. (Foto Aha! – Slávka Červená)

„Máme strach!“ To říkají lidé z okolí zlínského domu, kde policisté v pondělí našli mrtvou mámu (†60), její dceru (†34) a syna (†37). Okolo vraždy je stále mnoho dohadů a spekulací. Policie však dál mlčí.

Cestou, kudy si lidé krátili okolo domu trasu, se nyní mnozí bojí chodit. „To víte, že mám strach, dům je takový zvláštní, zarostlý tújemi. Mám takový divný pocit, co když se tu někde potuluje vrah? Co může člověk vědět, jak to bylo. Vždyť policie to vyšetřuje jako vraždu,“ uvedla sousedka.


Největší strach mají starší lidé. „Moje maminka (86), která tu bydlí, tu rodinu neznala. Ale ona je z té události zděšená. Nikdo tu nic takového nepamatuje a bojí se. Nikdo neví, co se tam odehrálo a kdo to udělal. Navíc ona je moc důvěřivý člověk. Chodí teď sice ven, ale s obavami a okolo toho baráku už vůbec,“ řekla dcera seniorky paní Naďa (64).Na informace je embargo
„Vzhledem k tomu, že se objevily v médiích  dezinformace, rozhodl ve středu dozorující státní  zástupce, že k případu nebudeme poskytovat žádné  informace,“ sdělila mluvčí policie Lenka Javorková.

Na video z místa neštěstí se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.