Nálezci nabízí desítky tisíc: Pomozte najít moji fenku Lety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nálezci nabízí desítky tisíc: Pomozte najít moji fenku Lety!

Viděli jste tuto fenku? Zavolejte její majitelce.
Viděli jste tuto fenku? Zavolejte její majitelce. (Foto archiv rodiny)

Zoufalé pátrání! Petra (31) už od listopadu hledá své psy. Amerického staforda Arga před Vánocemi našla mrtvého. Stále má ale naději, že kříženka staforda Lety přežila.

Od půlky listopadu pátrala rodina Petry z Kolínska po svých dvou psích mazlíčcích. Americký staford Argo a a kříženec staforda Lety zmizeli beze stopy.

Zabil ho divočák

Před pár dny nastal tragický zlom, když majitelka našla Arga mrtvého jen pár kilometrů od domova. Šedobílý pejsek, částečně přikrytý sněhem, ležel v lese u obce Sány. „Arga zabil divočák. Nabral ho do slabin,“ uvedla paní Petra. Na místě podle ní musel ležet nejméně dva týdny.

Viděli jste ji?

Pískovou fenku Lety ovšem rodina hledá dál. Uvítají kohokoliv, kdo by byl ochoten pomoci s pátráním. Venku se teploty pohybují pod nulou a pro krátkosrstého psa je to velmi nebezpečné. Za nalezení obou psů majitelka nabízela odměnu 100 tisíc korun. Vysokou částku v řádu desetitisíců slibuje vyplatit i tomu, kdo nalezne ztracenou fenku.

Bude poblíž lidí

Lety bude patrně velmi vystrašená a plachá. Je pravděpodobné, že se při hledání potravy a tepla bude pohybovat poblíž lidských obydlí. Podle Petry není nebezpečná. Zahlédli jste ji? Ozvěte se majitelce na telefonní číslo 603 248 270.



Přečtěte si
-bello-
29. 12. 2017 • 22:00

Oznámení s fotkou a údaji, že je plachá a nemá se nahánět jsem viděla dneska vyvěšené na stromech na Petříně.Tu chudinku fenku bohužel ne .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.