Útok v metru šetří policejní akce »honimír«: Onanista obtěžoval ženu (27), zbavila se ho lstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Útok v metru šetří policejní akce »honimír«: Onanista obtěžoval ženu (27), zbavila se ho lstí!

Poznáváte mladého úchyla? Volejte linku 158.
Poznáváte mladého úchyla? Volejte linku 158. (Foto PČR)

Děsivou jízdu pražským metrem na trase C prožila žena (27). Ve stanici Muzeum si vedle ní sedl asi třicetiletý muž, po chvíli si rozepnul poklopec a začal se uspokojovat. Šokovaná cestující dokázala úchyla předtím, než ho lstí donutila vystoupit, natočit na mobil. Policie včera zveřejnila pátračku s celým videem s názvem: Hledáme »honimíra«.

Prasák si ženu nejprve prohlížel, svou show rozjel ve stanici Nádraží Holešovice. Žena se ho snažila ignorovat. To vydržela až do zastávky Prosek, kde se postavila ke dveřím a chtěla vystoupit. To samé ale udělal i on. „Vytušila nebezpečí. Po zastavení soupravy a otevření dveří udělala úhybný manévr. Nechala dotyčného vystoupit jako prvního, ale sama zůstala stát ve vagonu.

Poznáváte mladého úchyla? Volejte linku 158.

Muž si myslel, že vystoupila za ním, načež zjistil, že tomu tak není. Chtěl se tedy vrátit dalšími dveřmi zpět, ale už bylo pozdě,“ popsal policista Tomáš Hulan. Zhrzený »erotik« se zmohl jen na to, že popoběhl za odjíždějící soupravou a zoufale přitom klepal na okno, za kterým stála vyděšená cestující. „Té se podle jejích slov ulevilo, když věděla, že pro ni už není nebezpečím,“ doplnil policista.

Pokud víte, o koho jde, volejte na linku 158. Na stejné číslo se mají ozvat i případné další ženy, které mohl obtěžovat. Úchylovi hrozí až dva roky v base.

Už druhý případ

Mladý prasák není sám, který v pražské MHD obtěžuje cestující. Starší muž se obdobně nalepil na ženu (19) 6. října před osmou ráno při jízdě metrem mezi stanicemi Jiřího z Poděbrad a Želivského.

S tímto mužem má zkušenost již šest cestujících.

„Stoupl si metr od ní a začal na ni pokyvovat hlavou, což ignorovala. Následně vytáhl penis z kalhot a začal onanovat,“ popsal z výpovědi ženy policista Jan Daněk. A nebyla jediná. „Získali jsme poznatky od dalších pěti poškozených, kteří s ním měli obdobnou zkušenost,“ dodal Daněk s tím, že po něm stále pátrají.

Na videa s mladíkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.