Tragédie v Teplicích: Chlapeček (†4) zemřel při požáru bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tragédie v Teplicích: Chlapeček (†4) zemřel při požáru bytu!

Za tímto oknem chlapeček zemřel.
Za tímto oknem chlapeček zemřel. (Foto pozary.cz)

Bylo krátce před pondělní půlnocí, když se z ložnice přízemního bytu paneláku v Teplicích začal valit hustý dým. Uvnitř spal teprve čtyřletý chlapeček... Nadýchal se kouře a záchranáři mu už nemohli pomoci.

Plameny hasiči dostali pod kontrolu za dvacet minut, evakuováno bylo z domu 25 lidí. „Dítě, které vynesli ven, bohužel i přes okamžitou resuscitaci záchranáři zemřelo,“ řekl Aha! policista Daniel Vítek. Příčiny požáru se nadále vyšetřují.

Zoufalou mámu kloučka včera u bytu napadl jeho otec. Nežijí spolu, přijel na místo, když se o neštěstí dozvěděl. Podle policejní hlídky, která na místo musela dorazit a muže zklidnit, došlo i na výhrůžky smrtí.

Zakouřená chodba domu.

Přečtěte si
dagysek26@gmail.com
24. 10. 2017 • 03:45

pane boze,co resis vyzivne..a vubec ..je to strasna tragedie... nemuzes prece nikoho odsuzovat...nevis jak to bylo...kazdopadne urcite mel byt s malinkym nekdo doma, to je jasny...chlapeckovi uz to zivot nevrati a oba jsou dokonce svyho zivota potrestani ..hlavne si to budou vycitat ...a zit s takovou ranou na srdicku pujde jen velmi tezko...lidi neodsuzujte nikoho,to je strasne jednoduchy...prestavte si kdyby nedej boze se to stalo vam...a jeste by do vas kopali ..!!! takze za me uprimnou soustras a drzte se ...kez by se dal cas vratit...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.