Proč Krampol chlastá první ligu? Deprese, neúspěch u filmu a možná... Dostane vyhazov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Proč Krampol chlastá první ligu? Deprese, neúspěch u filmu a možná... Dostane vyhazov!

Herec Jiří Krampol pořádá divoké alkoholové tahy.
Herec Jiří Krampol pořádá divoké alkoholové tahy. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Opilý herec Jiří Krampol (67) řádil v úterý v centru Prahy jako tornádo. „To teď u Jirky není nic výjimečného,“ přiznal Aha! jeden z jeho kolegů. Co se slavnému herci přihodilo, že poslední dobou tak často hledá útěchu v alkoholu?

„Nějak na něj dopadly všechny ty věci okolo. Pořád se nemůže vyrovnat s tím, že po neúspěchu Waterloo počesku s ním nikdo nechce natočit žádný další film. Navíc se stále objevují zvěsti o tom, že Prima chce zrušit jeho pořad Nikdo není dokonalý,“ říká jeden z jeho kamarádů. A po jeho posledních výrocích se vedení Primy rozhodlo jej zavolat na kobereček! Ale to navíc rozhodně není vše, co Krampola trápí!

Podle lidí z Krampolova okolí slavného herce před nedávnem hodně sebralo, když filmaři už po několikáté odmítli natočit film o soukromém detektivovi podle jeho námětu. „Jirka se snaží tenhle scénář udat už několik let. Jednu dobu to vypadalo, že se na film skutečně seženou peníze, ale nakonec všechno krachlo, a Jirku to hodně sebralo,“ odhalil deníku Aha! pozadí Krampolových splínů jeden z jeho přátel.

Slavný herec údajně také těžce snášel zdrcující kritiky, které se objevily na poslední Krampolův herecký výkon ve filmu Waterloo počesku režiséra Víta Olmera. V něm hrál Krampol hned několik hlavních rolí a někteří filmový kritici snímek dokonce označili za nejhorší český film historie. Proto Krampol všechnu svou energii vrhnul do moderování zábavného pořadu Nikdo není dokonalý, který už devět let vysílá televize Prima. A velmi těžce nesl, když se jeho pořad musel kvůli první řadě reality show VyVolení přesunout v programu do horších časů. „Nechápu, jak se někomu tohle šmírování může líbit,“ znechuceně tehdy poznamenal Krampol.

Navíc se objevily na Primě hlasy, že pořad mapující neznalosti českého národa se už přežil, a že se možná zruší. „Krampolův pořad stále funguje, takže nemáme důvod uvažovat o jeho zrušení,“ tvrdí mluvčí Primy Jana Malíková. Vzápětí však přiznává: „Ale chtěli bychom si s panem Krampolem o některých jeho vyjádřeních z poslední doby promluvit.“ Vedení Primy se především nelíbí hercovy výroky, které řekl ve včera publikovaném rozhovoru pro deník Aha! Tam Krampol mimo jiné například říká: „Tyhlety pořady Pojďte k nám na večeři a zůstaňte přes noc, rarity. To je prostě balík sr..., kterej bohužel má diváka.“ A dále pak ještě dodal: „Já jsem z Primy, a tam mi řekli, že nemám tyhle jejich pořady pomlouvat. Tak napište, že se na ně nedívám, protože jsou mi odporné. Je to eckelhaft.“

A co na své alkoholické eskapády říká sám Krampol? Herec se uzavřel do sebe a včera nezvedal telefony ani neodpovídal na esemesky, které jsme mu na mobil zaslali.

Koho opilý Krampol urazil?

Přinášíme vám ještě jednou ukázky, ve kterých opilý Jiří Krampol urážel všechny, na které si vzpomněl. Od herců, televizních stanic, až po zahraniční celebrity.

TV Nova
„To jsou všechny tyhlety výměny manželek, reality show a ty televize světa furt chtějí najít hvězdy z lidu. Ale zapomínají na jednu věc. Že to nejde. Nejde, že přijde ňákej blb, řekne a udělá tohle, tak se nikdo nesměje. A nebude se smát. Nikdy nikdo se nebude smát.“(Narážka na reality show Výměna manželek vysílanou na TV Nova)

Sanny z VyVolených
„Jak můžu bejt hrdej na 230kilovou píču, která se tam někde motá přivožralá v nějakým pořadu. Za co? Řekněte mně za co, a já na ni budu hrdej. Já nemůžu bejt hrdej na nýmandy.“

Reginu z Vyvolených
„Ale jestli Regina šla do vily, kolem toho se dělá strašnej show program, jestli šla nějaká píča, to se jinak nedá nazvat, to je odporný.“(Urážka Reginy Holáskové, účastnice první řady reality show VyVolení na TV Prima)

Lucii Bílou
„Když se objeví Lucie Bílá a říká: Miluji ODS. Já jí to neberu. Já nemiluju ODS. Nemiluju ani socany. Já nikoho nemiluju. To je její problém. Jestli mi bude říkat, proč nemiluju ODS, tak jí řeknu, ať jde s ODS do prdele.“(Lucii Bílou za její podporu ODS ve volbách)

Toma Cruise
„Ten blb, kterej točil – Cruise to byl, říkal, že takový kafe, jako je v Praze, pil naposled v Kyjevě. Tak jsem říkal ty kreténe, já jsem v tý Americe byl 27krát a takový kafe, jako je v Americe, to v Čechách nemají ani v závodní jídelně, vole.“ (Hollywoodského herce Toma Cruise)

Barbru Streisand
„Nebo ta Barbra Streissand, která řekla, že ji Praha zklamala. Já nevim, třeba to neřekla. Já bych nechtěl ubližovat Barbaře. Ale jestli to vopravdu řekla, tak je to kráva. To je super kráva, protože to, co tady je, není nikde na světě.“(Hollywoodskou herečku Barbru Streisand)

Firma Mattoni
„Jestliže přijede do Berlína, kde je deset tisíc lidí, Regina. To jsem se dozvěděl, že je to přej nějaká hvězda, a von jí tam vítá ředitel Mattoni a líbá jí ruku a otevírá francouzský šampaňský a je z ní na větvi a pak přijede Helena Vondráčková a von ani nevstane, téměř ji nepozdraví, tak to je pro mě… kdybych tam byl, tak bych mu dal pěstí. Já bych mu dal pěstí na držku, že by si lehnul.“(V narážce na akci Mattoni Grand drink v Berlíně. Tam se však to, co Krampol říká, nestalo, a Krampolovi se to zřejmě popletlo. Reginu hostil šampaňským Pavel Bobošík, manžel europoslankyně Jany Bobošíkové.)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.