Koupání jako z hororu! Mladík byl napaden masožravými brouky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Koupání jako z hororu! Mladík byl napaden masožravými brouky

Mladík byl napaden masožravými brouky.
Mladík byl napaden masožravými brouky. (Foto: ara)

Sam Kanizay (16) si chtěl jenom namočit nohy po odehraném fotbalovém utkání. Po chvíli ale ucítil bolest nohou. Nejprve myslel, že se odřel o skálu, to se ale spletl. Jeho nohy byly plné masožravých mořských tvorů.

Když Sam vylezl z vody, jeho nohy se zalily krví. Lékaři nechápali, co se mladému chlapci stalo. Jeho otec se tedy rozhodl jednat a na pláž Dendy Street v Brightonu vyrazil ještě jednou. Vyzbrojil se na to rybářskou sítí a syrovým masem.

 Jeho snaha se vyplatila, na ´maso nachytal něco, co připomíná jakési brouky nebo larvy. „Jsou to stvoření typu roztočů. Dalo by se předpokládat, že se na něj nachytaly tisíce těchto brouků,“ svěřil Samův otec pro australský Daily Mail s tím, že je jasné, že brouci maso skutečně milují.

 

Když ze Samových nohou odstranili lékaři krev, ukázaly se na jeho kůži tisíce drobných dírek, které se znovu rychle zaplnily krví. Teď už je chlapec v pořádku, odborníci si však stále lámou hlavu tím, co to vlastně je. Pláž, na které k události došlo, je totiž hojně navštěvovaná, ale nikdy se tam nic podobného nestalo. Jisté ale je, že tohle nikdo na pláži potkat nechceme.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.