Věštba říká: Příští prezident bude... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Věštba říká: Příští prezident bude...

Ind, který nám vykládal budoucnost.
Ind, který nám vykládal budoucnost. (Foto Aha! – David Malík, archiv manželů Valentových)

Před několika dny dorazila do Prahy netradiční návštěva. Guruji Jayaraj z Indie s sebou přivezl tři tisíce let starý svazek palmových listů. A právě z nich věštil budoucnost pro Českou republiku až do roku 2025! Nedělní Aha! bylo u toho. Dozvěděli jsme se nejen, co nás čeká, ale i to, kdo nejspíše bude naším dalším prezidentem.

Podobný výklad z palmových listů se konal už loni v únoru. Jen neprobíhal v Praze, ale v Uherském Brodě a s indickým vykladačem nádí se spojovalo přes skype. Budoucnost tehdy odhalil do roku 2020. Nyní se bývalému vrcholovému diskaři, Gejzovi Valentovi (63), který se v posledních letech věnuje výkladům z palmových listů, podařilo Inda dostat k nám a s ním i další věštbu.

Roky 2017-2019

Půjde o léta rozvoje, v tomto období bude Česká republika jednou z nejvíce rostoucích zemí v rámci EU. Dařit se však bude automobilovému průmyslu. - Neobjeví se žádné přírodní ani jiné život ohrožující katastrofy. - Lidé budou zdravější a sníží se úmrtnost, budou se rodit zdravé děti. - Dojde k politickým změnám podle přání lidí a přijde nová vláda. Budou vydány nové zákony, bude vytvořen nový systém důchodového zabezpečení a vzdělávací systém.

2020

Tento rok nebude pro Českou republiku příznivý. Dojde k vzájemnému obviňování ve vládě a k politickému boji. Vláda nebude naplňovat přání lidí, a proto se nebude těšit velké oblibě. Dojde k nedorozuměním mezi Českou republikou a Evropskou unií. - Sníží se finanční i ekonomická úroveň, dojde ke ztrátám zaměstnání, bude nedostatek pracovních míst. Dojde k uzavření více firem, zejména technického zaměření. - Nebude příznivá situace pro ženy a děti. Děti od 3 do 5 let budou mít v tomto roce více zdravotních problémů. Také se zvýší počet potratů. Zhorší se klimatické podmínky.

2021

Česká republika začne opět rozkvétat. Ženy se budou ve všech oblastech rozvíjet nad úroveň mužů a budou zastávat významná místa ve státní správě. - Vláda si bude vést lépe, než v předcházejícím roce. - Dojde k rozvoji vzdělávání, techniky, kultury, zemědělství a průmyslu, k ekonomickému růstu, zvýší se export. - Lidé se budou těšit dobrému zdraví, budou se cítit bezpečně, obrana státu zesílí.

2022

Výdaje státu budou vyšší, rozvoj průměrný. Vláda se opozdí v naplňování požadavků a potřeb lidí, i když k tomu udělá potřebné kroky. Dojde k rozvoji vědy, medicíny, zemědělství a kultury. - Ženy budou opět více působit na významných místech ve státní správě. - Bude vyšší rozvodovost, bude se rodit více holčiček než chlapců. - Hrozí zdravotní komplikace. Ženy budou mít problémy s krví a s alergiemi, muži s dýcháním, plícemi, kostmi a klouby. Díky výkyvům počasí budou mít malé děti problémy s příjmem potravy.

2023

Půjde o progresivní rok. Česká republika se stane vzorem pro okolní země v oblasti alternativní medicíny. Významnou roli pro úspěch země budou hrát ženy. Dojde k rozvoji příjmů, sníží se daně. - Žádné hrozby, půjde o klidný a bezpečný rok. - Dojde k rozvoji sportu a vědy, objeví se nové vynálezy, které způsobí revoluci. Bude se rozvíjet nejen Praha, ale i další města. - Dojde ke zvýšení porodnosti a snížení úmrtnosti. Budou lepší klimatické podmínky.

2024

Tento rok není pro naši zemi příznivý. Budou zde špatné klimatické podmínky, dojde ke snížení zemědělské produkce, budeme více závislí na dovozu potravy. Země nebude mít dostatek finančních prostředků, bude nedostatek pracovních příležitostí. - Objeví se nové epidemie a nákazy, bude vyšší úmrtnost než porodnost, dojde ke zvýšení počtu potratů. V některých částech země dojde k přírodním katastrofám, obecně bude více nehod. - Dojde opět k politickému boji a k vzájemnému obviňování, vláda se bude snažit udělat správné kroky, ale nebude se jí to dařit.

2025

Půjde o rok, kdy naše republika rozkvete. Budou příznivé klimatické podmínky, dojde k rozvoji infrastruktury a letectví, stejně jako ekonomické oblasti, vědy a techniky. - Armáda a policie bude dobře fungovat, lidé se budou cítit v bezpečí. - Objeví se zdravotní problémy související s krví, ale díky dobrému zdravotnictví se budou dát úspěšně řešit.

Kdo bude další prezident? Když skončil výklad z palmových listů, měli diváci možnost pokládat dotazy. A jedním z těch, který zazněl, bylo: Bude Miloš Zeman naším příštím prezidentem? „S největší pravděpodobností bude i příštím prezidentem prezident současný,“ odpověděl Guruji Jayaraj.

Listy jsou unikátní!

Palmové listy pro Českou republiku, které se našly v knihovně Saraswati Mahal Library v Tanjavuru, jsou zajímavé svou délkou. Zatímco běžný palmový list měří kolem 30 cm, ty pro naši zemi mají 65 cm. Svazky palmových listů jsou uchovány v různých indických knihovnách a svůj osobní výklad si může nechat udělat každý – stačí dodat otisk prstu a první písmeno křestního jména. Na základě toho vám prý v Indii vyhledají osobní palmový list a vykladač nádí ho vyloží přes Skype. Tak se dozvíte svou budoucnost. Vše je psáno ve starotamilštině, tlumočí se do angličtiny místním překladatelem a do češtiny pak překládá přímo Gejza Valent.



Přečtěte si
mazd
12. 6. 2017 • 15:31

Vláda nebude naplňovat přání lidí a nebude se těšit oblibě. To má být věštba? K smíchu.

ivoadler
11. 6. 2017 • 16:15

No, tak na takovéhle věštby ani nepotřebuju palmové listy. A kdyby si Guru Jayra trochu přihnul, to bychom se teprve dočkali věšteb! Chybí tam jen, že ženy budou krásný a cudný.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.