Loučí se s obětí (†19), vrah (20) je již v cele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Loučí se s obětí (†19), vrah (20) je již v cele!

Zavražděný Dominik B.
Zavražděný Dominik B. ( Foto Aha! – Jana Ulrichová a Facebook)

Během pár hodin dopadli policisté mladíka (20), který je podezřelý z velikonoční vraždy ve Varnsdorfu. Dominika B. (†19) přezdívaného Bergy, jehož tělo našli kolemjdoucí v pondělí ráno v tamním parku, zřejmě ubodal.

„Kriminalisté jej zadrželi ještě ten den. Byl obviněn z vraždy. Teď je v cele,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Pokud bude na mladíka obviněného z Dominikovy vraždy podán návrh na vazbu, bude o ní soud rozhodovat zřejmě ve středu.

Podle přátel, kteří se teď s Dominikem velmi emotivně loučí na sociálních sítích, se zřejmě dostal do hádky kvůli dívce. „Ach jo, proč zrovna ty, ty nejhodnější a nejlepší kluk, kterého sem znala, vždycky budeš v mým srdíčku,“ napsala na svůj profil Alexandra D.

Srdíčko ze svíček na místě vraždy.

Michal V. vytvořil na YouTube video z jeho fotek, ke kterému připsal: „Vytvořil jsem ho na památku nejlepšího přítele i člověka. Bohužel tvůj osudný den nastal 17. 4. 2017. Byl jsi mladej, dělal jsi to, co jsi měl rád.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.