Vypil 10 desítek a dostal výprask - Takhle mě zmlátili policajti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vypil 10 desítek a dostal výprask - Takhle mě zmlátili policajti!

Michal Pavlík na místě, kde ho našli opilého.
Michal Pavlík na místě, kde ho našli opilého. (Aha! – Kateřina Kalibanová)

PRAHA – Podlitiny, pohmožděná žebra, šok! Michal Pavlík (44) z Prahy zažil noc plnou hrůzy! Opil se, byl na okolí neurvalý a nakonec prý dostal na záchytce takový výprask, že teď stěží vidí na oko.

..

Všechno podle Michala Pavlíka začalo nevinně. Vypil odhadem deset desítek a šel si sednout do parku. „Seděl jsem klidně na lavičce v pankráckém parku a radoval se z pěkného jarního dne. Najednou ke mně přišli čtyři policajti a dali mi foukat. Nadýchal jsem 2,21 promile a oni mi řekli, že mě okamžitě eskortují na záchytku. Že nemůžu být opilý v parku,“ říká.

Co se dělo pak, podle Pavlíka připomínalo spíše děj laciného hororu. „Vozili mě několik dlouhých hodin po Praze. Celou dobu mi sprostě nadávali,“ dušuje se Michal Pavlík. Opravdová hrůza prý ale začala až po příjezdu na záchytku na Bulovce. „Chtěl jsem jen mluvit s panem doktorem, protože je přece jasné, že dospělý chlap s devadesáti kilogramy musí za osm hodin ze dvou promile vystřízlivět. K lékaři mě ale vůbec nepustili. Naopak, policajti mě povalili na zem a začali mě brutálně mlátit a kopat. Moc si toho nepamatuju, ale byl to hrozný masakr. Přitom jsem jim nic neudělal. Nejsem blázen, abych šel proti čtyřem chlapům, kteří mají dva metry,“ dodává.

„Potom mě z kaluže krve odtáhli na pokoj, kde mě připoutali k posteli jako blázna. Popruhy mi utáhli tak silně, že se mi zařezávaly do zápěstí. Vůbec jsem nespal, bolelo mě celé tělo, hlavně žebra a hlava,“ pokračuje.

Nemocnice má ale na incident jiný názor. „Tento klient byl během příjmu velmi agresivní a při převlékání napadl přítomné policisty. Na lůžku byl připoután po dobu agresivní fáze opilosti,“ uvedl Petr Mach, tiskový mluvčí nemocnice na Bulovce.


9.6.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.