Odhalili drogovou varnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Odhalili drogovou varnu

Dealer ve své varně vyráběl vysoce kvalitní pervitin.
Dealer ve své varně vyráběl vysoce kvalitní pervitin. (pro Aha! – Policie ČR)

OLOMOUC – Varnu pervitinu v Uničově na Olomoucku odhalili tento týden olomoučtí kriminalisté. Akci s krycím názvem Kosák, která začala loni v září, tak završili zajištěním kompletní varny, vysoce kvalitní drogy a zadržením podezřelého.

Muže (39) z Uničova policejní komisař obvinil z nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. „Jedná se o jednoho z největších výrobců pervitinu na Olomoucku. V minulosti už byl třikrát vazebně stíhán v souvislosti s drogovou trestnou činností,“ řekla mluvčí olomoucké policie Jitka Dolejšová.

Dealer od února prodal 42 gramů pervitinu za 42 tisíce korun muži z Karviné (23). „Je podezřelý také z toho, že tento týden z úterý na středu vyrobil nejméně 98 gramů drogy a 50 gramů se pak pokusil ještě téže noci prodat zmíněnému muži,“ dodala mluvčí. Obviněný skončil v policejní cele s návrhem na vzetí do vazby a hrozí mu až desetiletý trest. Není vyloučeno, že policie bude stíhat i další osoby.

8.6.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.