Neštěstí v motolské nemocnici: Chlapec (†12) vyskočil z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Neštěstí v motolské nemocnici: Chlapec (†12) vyskočil z okna!

Nemocnice stojí ve svahu, a tak chlapec, který vypadl ze třetího patra, spadl z výšky 30 metrů. Neštěstí včera přiipomínaly jen zapomenuté obvazy.
Nemocnice stojí ve svahu, a tak chlapec, který vypadl ze třetího patra, spadl z výšky 30 metrů. Neštěstí včera přiipomínaly jen zapomenuté obvazy. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Obrovská tragédie se v sobotu vpodvečer odehrála v pražské motolské nemocnici. Při návštěvě své nemocné sestry (4) tu z okna ve třetím patře vyskočil její bratr (†12). Dítě přes okamžitou pomoc lékařů zemřelo.

Obrovská tragédie se v sobotu vpodvečer odehrála v pražské motolské nemocnici. Při návštěvě své nemocné sestry (4) tu z okna ve třetím patře vyskočil její bratr (†12). Dítě přes okamžitou pomoc lékařů zemřelo.

Klučina přišel s maminkou do nemocnice za svou mladší sestřičkou. Ta leží na neurochirurgickém oddělení a tři ze čtyř let života strávila už léčbou po nemocnicích.

Proč chlapec z okna najednou vyskočil, nikdo netuší. Dostala snad při sobotní návštěvě rodina od lékařů špatné zprávy a chlapec je neunesl? Nebo snad nevydržel, že se rodiče soustředí na nemocnou sestru, a cítil se odstrčený? Nebo se matka se synem kvůli něčemu pohádali? Co se na dívčině pokoji po půl šesté odpoledne dělo, není jasné. „Chlapec náhle otevřel okno v pokoji a ze třiceti metrů vyskočil ven. Lékaři se ho snažili zachránit, ale po čtvrthodinové resuscitaci zemřel,“ uvedl zdroj z motolské nemocnice.

„Tragédii mohu potvrdit. Případem se zabývá policie,“ řekla pouze mluvčí nemocnice Eva Jurinová a sdílnější nebyli ani policisté. „Věc šetříme jako sebevraždu. Okolnosti zatím nejsou příliš zřejmé. Pro špatný psychický stav ještě nemohli být vyslechnuti ani rodiče,“ uvedla mluvčí pražské policie Iva Knolová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.