Navrhněte si platební kartu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Navrhněte si platební kartu!

PRAHA – Domácí zvíře, obrázek rodiny, oblíbený politik nebo sexy modelka. Platební karta už nemusí být nudná a může vypadat podle vašich představ. Od zítřka začne novinku nabízet Komerční banka.


Za 390 korun bude vaše

Podobu vlastní platební karty si jednoduše navrhnete na internetových stránkách banky, ta se pak už jen postará o její vydání. Je to jednoduché – do internetové aplikace klient nahraje vlastní požadovaný obrázek a může si jej zároveň jednoduše podle potřeby upravovat. Aplikace zkontroluje, zda je fotografie dostatečně kvalitní, a ukáže náhled finální podoby karty včetně čipu, loga banky a karetní asociace. „Platební karty s vlastním designem si v zahraničí získaly velkou popularitu. Výzkumy ukazují, že držitel platební kartu častěji používá, pokud se mu její vzhled líbí. Rád se s takovou kartou v obchodě pochlubí,“ říká výkonný ředitel pro marketing banky Zdeněk Mojžíšek.

Za kartu s vlastním obrázkem či kresbou zaplatí klienti jednorázově 390 korun. Karta má dobu platnosti tři roky.


Autor: (miš)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.