ČSSD proti boháčům... Koalice: S námi ale ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

ČSSD proti boháčům... Koalice: S námi ale ne!

Prosadí Sobotka a jeho věrní daňový nápad?
Prosadí Sobotka a jeho věrní daňový nápad? (Foto: ČTK)

Zavést daňovou progresi, aby chudším zůstalo v portmonce více peněz, a naopak bohatým a firmám se daně zvýšily. To je nové volební téma ČSSD.

Jenže pokud se strana do daňové reformy, jak o ni na sobotním sjezdu špiček ČSSD mluvil Bohuslav Sobotka (45), pustí, jen těžko bude hledat spojence. Šéf lidovců Pavel Bělobrádek (39) prohlásil, že v současné koalici se s daněmi hýbat nebude. Sobotkův plán kritizovala opozice, i předseda ANO Andrej Babiš (62).

Z Česka by to prý vyhnalo úspěšné firmy a lidi. „Takové nápady ČSSD já za sociálně odpovědné nepovažuji, je to jenom bezhlavé plýtvání veřejnými penězi a kupování si hlasů voličů,“ pravil ministr financí Babiš. ČSSD chce začít představovat jednotlivá daňová pásma na jaře.

Přečtěte si
anezat
13. 12. 2016 • 10:04

hejhej
12. 12. 2016 • 11:05

Sobotka nezklame!! Stále ty jeho bla , bla nesplnitelné sliby, a že už jich bylo. Především podraz na voliče - v tom vyniká. Tato strana pod jeho vedením jde ke dnu. Ukázka byla v komuálních volách, místo, aby sám odstoupil, odvolal 2 ministry: Diensbiera- zbytečný vč. ministerstva a zdravotnictví, který , na rozdíl od jeho nástupce zdravotnictví rozuměl.Hlavně, že ve vládě nechal největšího lháře Hermana. A on opravdu si myslí, že socani pod jeho vedením , házením špíny na prezidenta a Babiše získají preference? Tomu snad ani on sám neůže věřit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.