Sekuriťáci zaspali a lapka jim drze odnesl 40 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sekuriťáci zaspali a lapka jim drze odnesl 40 milionů!

Kamery zachytily i jeho tvář, policie je však bezradná.
Kamery zachytily i jeho tvář, policie je však bezradná. (Reprofoto Youtube)

Prokázal nervy z ocele, silné paže, ale hlavně pořádnou dávku drzosti. Chlapík na ulici v New Yorku si všiml, že »sekuriťáci« nechali bez dozoru náklaďák převážející cennosti a v klidu si z něj odnesl kýbl zlata v hodnotě 40 milionů Kč!

Celá akce trvala pár vteřin. Zhruba 50letý muž využil toho, že zaparkovaný pancéřovaný vůz zůstal otevřený a zcela bez dozoru! Párkrát se rozhlédl, pak jakoby nic popadl kýbl s »pokladem« a odkráčel s ním. Možná ani netušil, že je v něm 35 kilo zlatých šupinek v hodnotě 40,7 milionu korun!

Jedno ale drzému lapkovi zjevně nedošlo, že nad New Yorkem bdí jedno kamerové oko vedle druhého, a tak má policie jeho tvář zachycenou ze všech úhlů! Za šibalský úsměv, s nímž si lup odnášel, mu každopádně soud trest nezmírní. Pokud ho tedy chytnou, protože po něm totiž pasou zcela bez výsledku už dva měsíce!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.