Pes Fin potrhal kluka (2) na Sokolovsku: Bestii 2 dny hledala policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pes Fin potrhal kluka (2) na Sokolovsku: Bestii 2 dny hledala policie!

Pes Fin se sám vrátil domů, policie si pro něj přijela a předala ho odchytové službě.
Pes Fin se sám vrátil domů, policie si pro něj přijela a předala ho odchytové službě. (Foto Aha! – Kateřina Moravcová, PČR)

Slova lítosti se linula z úst babičky, která byla svědkem úterní děsivé události v Habartově. Její agresivní pes Fin jejímu vnukovi (2) roztrhal tvář a utekl, včera se krvelačná bestie vrátila domů...

Po černém staffbullovi pátrala desítka policistů i se psovodem. Fin nakonec přišel sám. Včera ráno se vrátil domů, do místa, kde došlo tragédii. „Dorazil někdy ráno, nevím, byla tma. Před chvílí si ho odvezla policie. Nezlobte se, zhroutila jsem se z toho. Je mi to všechno líto, neměla jsem si Fina brát,“ řekla Aha! zlomeným hlase žena.

Právě jí se Fina zželelo a před několika měsíci si ho vzala z rodiny z Mladoboleslavska, kde napadl dvě děti. „Pes byl tenkrát v zuboženém stavu, máma ho dala do kupy. Miluje psy, ale tohohle brát neměla, rozmlouvali jsme jí to, ale nebylo to k ničemu,“ dodal syn Oldřich Spěvák.

Policie předala psa odchytové službě, pečovat ale o něj bude psí záchranář, který ho umístí do karantény.

Babičce hrozí 4 roky
„Prověřujeme, zda nebyl spáchán přečin těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. V takovém případě by ženě hrozily až čtyři roky ve vězení,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Přečtěte si
0707
21. 10. 2016 • 12:14

Lidi jsou bestie ne psi! HOMO HOMINI LUPUS

0707
21. 10. 2016 • 12:12

Aha co to píšete za hovadiny? Fin si chtěl jen vypůjčit dudlíka nebo hračku, sama majitelka to říkala a vy jste to psali, že to byla nešťastná náhoda. Krvelačné bestie jsou lidi! Jen ti vraždí a vedou války!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.