Zabil synka Leoška (†4): Otec-vrah pykat nebude, zemřel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zabil synka Leoška (†4): Otec-vrah pykat nebude, zemřel!

Na této chatě otec syna ubodal a následně se podřezal.
Na této chatě otec syna ubodal a následně se podřezal. (Foto Aha! - Slávka Červená)

Otci (†31), který v úterý na Zlínsku zabil na chatě svého synka Leoška (†4), se naplnil jeho děsivý plán. Ve čtvrtek v nemocnici zemřel na následky pokusu o sebevraždu. Podle známých se činem chtěl pomstít družce, s níž měl mít údajně spory.

„Kriminalisté případ odloží, protože podezřelý z vraždy zemřel. Vzhledem k věku dítěte nebudeme další informace poskytovat,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Javorková.

Otec měl s bývalou partnerkou Helenou syna ve střídavé péči. Co ho k tak děsnému činu vedlo, zda skutečně pomsta, se už nikdo nedozví. „Znal jsem Filipa od doby, kdy byl kluk. Nikdy neměl problém. Před dvěma lety měl těžkou havárku na půjčené motorce. Byl celý polámaný. Snad rok byl po nemocnicích. A když se z toho vyhrabal, tak udělal takovou pitomost,“ řekl známý rodiny.

Otec měl podle něj napsat bývalé družce SMS, že synovi ublíží. Pak ho na chatě ubodal a sám se pořezal na krku. Chlapcova maminka dorazila na místo pozdě. Leošek byl mrtvý. Filipa vrtulník transportoval do nemocnice v Ostravě, kde ve čtvrtek zemřel.

Měl psychické problémy?
Není vyloučeno, že otec-vrah mohl mít psychické problémy, které neunesl. Havárie, dlouhé léčení, trvalé následky, partnerská nedorozumění, odebrání sociálního příspěvku na mobilitu... To vše je mohlo vyvolat. Navíc podle zdroje Aha! byla jeho máma psychicky nemocná, léčila se a před několika lety tragicky zahynula.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.