Odtajněno! Tak zabíjel taxivrah: 8 kulek do hlav | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Odtajněno! Tak zabíjel taxivrah: 8 kulek do hlav

Z vražd obviněný David V.
Z vražd obviněný David V. (Foto Aha! – Daniel Černovský, David Malík)

 Byl si stále jistější! Tak vyšetřovatelé popisují počínání vraha tří pražských taxikářů. Z jejich zastřelení je obviněný David V. (35).

Zatímco na první oběť údajně vystřelil pětkrát, druhého muže zasáhl dvěma výstřely a posledního popravil jedinou ranou. Druhou a třetí vraždu navíc zřejmě spáchal v rozpětí pouhých tří hodin, vyplývá z obžaloby. Pražský městský soud začne kauzu projednávat 31. října. Za tři vraždy s majetkovým motivem mu hrozí 15 až 20 let vězení nebo i doživotí.

30. ledna 2014
První vražda se podle vyšetřovatelů nestala v Praze, ale pravděpodobně na silnici nedaleko Luk pod Medníkem v okrese Praha-západ. David V. se tam prý nechal odvézt z centra metropole taxikářem Petrem S. (†42), který řídil hondu. Před osmou hodinou večer pak na řidiče přímo v autě zastřelil pěti ranami do hlavy. Následně mu ukradl peněženku s doklady a nezjištěným obnosem, mobil a dva tablety. S vozem i tělem pak odjel zpátky do Prahy, kde auto odstavil v Lužické ulici. Policie tělo objevila 1. února dopoledne.

10. dubna 2014
Zhruba hodinu před půlnocí měl David V. zastavit v centru města taxi značky Škoda Superb a poručil si cestu do Uhříněvsi. Na cyklostezce směrem na Královice poté střelil Milana P. (58) do hlavy a krku. Mrtvému muži opět sebral peněženku a mobil. Tělo nechal na místě, s vozem se vrátil do centra a zaparkoval ho v 1.18 v Salmovské ulici v Praze.

11. dubna 2014
Třetího taxikáře Daniela C. (†25) zabil David V. podle kriminalistů necelé tři hodiny po zabití Milana P., a to opět za Uhříněvsí po cestě ze středu Prahy. I toho okradl, tělo pohodil u silnice a jeho renaultem odjel do Prahy a zaparkoval v Lužické ulici jako po první vraždě.



Přečtěte si
elzbet1
3. 10. 2016 • 01:23

Mně u těchto "případů" vždy pohoršuje to slovíčko -až. Zničí několika lidem celý život,vezme někomu tátu, sourozence,manřela,syna ...a prý až. Já bych tohle individuum zavřela do kobky a zahodila navěky klíč a nechala jej tam o vodě a chlebu a ne se ohánět lidskými právy,tohle přece není člověk!!! A ti mrtví měli lidská práva a...

-bello-
2. 10. 2016 • 12:47

No tenhle přece nemůže dostat nic jiného než doživotí bez možnosti zkrácení, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.