Tyrannosaurus SEX? Skandální rychlovka s dinosaurem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tyrannosaurus SEX? Skandální rychlovka s dinosaurem!

Vandalové už dříve dinosauří sochy poškodili.
Vandalové už dříve dinosauří sochy poškodili. (Foto Profimedia.cz)

 Tyrannosaurus rex je slavný hlavně pro své čelisti, patrně žádný jiný tvor na Zemi neměl tak silný skus. Ale jedna zvrhlá 
Angličanka buď špatně čte, nebo si prostě jen cedulku u exponátu vyložila po svém. Každopádně na dinosauří stezce pro děti se pokoušela o jakýsi orální sex!

Takzvané Jurské pobřeží na jihozápadě Anglie je na seznamu světového dědictví UNESCO, tamní skály jsou bohaté na geologické i paleontologické nálezy. Aby něco z prehistorie mohly pochytit i děti, před měsícem k naučným stezkám přibylo několik modelů dinosaurů. Záhy se ovšem staly terčem vandalů, hned několikrát. Ten poslední přečin se všemu vymyká.

„Viděl jsem fotku na sociálních sítích a byl jsem naprosto znechucen,“ říká John Thorogood, který dinosauří stezku připravil. „Byla to fotografie velmi nedospělé dospělé osoby, která pózuje, jako by provozovala sex.“

Žena si prostě vykasala šaty, pod nimiž neměla spodní prádlo, a rozkročila se nad nebohým tyrannosauřátkem, sotva vylíhnutým z vejce. Co je ještě podivnější, mláděti už od předchozích zásahů vandalů chybí hlava. Má dotyčná zoo-pedo-nekrofilní choutky?

Vandalové už dříve dinosauří sochy poškodili.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.