Lobbista se stěhoval: Dalíka převezli do Znojma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lobbista se stěhoval: Dalíka převezli do Znojma!

Marek Dalík
Marek Dalík (Foto: ČTK)

Příští čtyři roky života by měl Marek Dalík (41) strávit za zdmi znojemské věznice. Podle zkušeností bývalých muklů nejde o nejhorší kriminál.

O přesunu lobbisty z Ruzyně, kam Dalík nastoupil začátkem měsíce, informoval server Týden.cz. Podle zkušeností bývalých vězňů není Znojmo vězením s tou nejhorší pověstí. „Věznice s poměrně dobrými referencemi. Kvalitní strava, vybavení pro vězně i jednání zaměstnanců,“ stojí na webu Obase.cz. Zařízení dali osm hvězdiček z deseti.

Přes mříže by se mohl lobbistovi odsouzenému na čtyři roky v souvislosti s kauzou transportérů pandur naskytnout skvostný výhled do kraje vína. To ovšem jen tehdy, že nesedí v cele s oknem do dvora. Režim je ale přísnější, než v Ruzyni a zdejší strážci nejsou žádná ořezávátka. Na webu věznice se pyšní tím, jak dobře obstáli v nedávném přeboru ve střelbě ze služebních zbraní.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.