Autobus s důchodci sešrotoval felicii: 4 mrtví Ukrajinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Autobus s důchodci sešrotoval felicii: 4 mrtví Ukrajinci!

Felicia plná Ukrajinců vjela přímo pod kola autobusu.
Felicia plná Ukrajinců vjela přímo pod kola autobusu. (Foto Policie ČR)

Autobus plný důchodců pravděpodobně přehlédl v sobotu večer řidič (†28) felicie v Zábřehu. Jeho a další tři spolujezdce stála tato chyba život.

Řidič vyjížděl z vedlejší silnice na obchvat Zábřeha. Na přehledném místě zřejmě nezaregostroval zájezdový autobus přijíždějící z pravé strany a vjel přímo pod jeho kola. Z felicie zbyla jen hromada plechu. „Řidič, další dva muži ve věku 47 a 20 let a žena ve věku 24 let utrpěli smrtelná zranění, jimž na místě podlehli,“ sdělila policejní mluvčí Marie Šafářová a dodala: „Pátý cestující z auta byl ve vážném stavu převezen do olomoucké fakultní nemocnice. Jeho stav je kritický.“

V autobusu, který vezl 47 důchodců na výlet, nebyl nikdo zraněn. Senioři jen museli počkat na náhradní autobus, aby mohli pokračovat v cestě. Škoda na vozidlech byla vyčíslena na 60 tisíc korun.

Příčina nehody není vzhledem k úmrtí řidiče a osádky osobního automobilu jasná. „Mohlo tady sehrát svou roli několik faktorů. Soumrak, hustý déšť i třeba únova řidiče,“ konstatovala mluvčí.

Přečtěte si
-bello-
18. 9. 2016 • 23:00

nebo třeba vodka ukrajinka samohonka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.