Z expřítelovy pomsty vyrostla láska na celý život: Našel číslo na záchodcích, teď je z nich rodina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Z expřítelovy pomsty vyrostla láska na celý život: Našel číslo na záchodcích, teď je z nich rodina!

Donna je za pomstu svého bývalého ráda.
Donna je za pomstu svého bývalého ráda. (Foto Facebook)

Příběh jako z černé komedie zažil kamioňák Mark Ellis (51) ze severu Anglie. Onehdy seděl na záchodě v hospodě, kde ho zaujal vyškrábaný vzkaz na zdi: „Pro dobrý m*d volej Donnu“ a telefonní číslo. Nejen že se sexu nakonec dočkal, ale telefonát mu naprosto změnil život.

Na toaletě se trochu nudil, tak číslo zkusil: „Čau, jak to jde?“ napsal v SMS. „Kdo je to?“ dostal odpověď. Poslali si pár dalších zpráv a za pár dní si domluvili schůzku. A klaplo to, dali se dohromady. „Pár dní trvalo, než mi řekl, kde moje číslo vzal,“ svěřila se později Donna Robertsová nedělníku The Sun. Vydedukovala, že vzkaz kamsi napsal její ex, asi jako pokus o pomstu. „Musela jsem si změnit číslo, aby už nikdo nevolal. Ale měla bych poděkovat svému bývalému – udělal mi tím laskavost.“

Mark a Donna už mají dvě děti (8 a 9), ale pravdu jim neříkali. „Obvykle vyprávím, že jsem jí napsal omylem,“ vysvětluje Mark. Tak snad dětem příběh odhalili alespoň teď. Dřív, než si o něm děti přečtou v novinách.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.