Vyděšená žena v Opavě: Do ložnice za ní vlezl chameleon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyděšená žena v Opavě: Do ložnice za ní vlezl chameleon!

Tento chameleon vyděsil probouzející se ženu.
Tento chameleon vyděsil probouzející se ženu. (Foto: MP Opava)

Netradiční zážitek má za sebou obyvatelka Opavy-Kateřinek. Když se probudila, v ložnici spatřila mohutného ještěra! V obavě o život přivolala strážníky.

„Přijeďte, mám tu u postele ještěra. Vlezl mi domů oknem,“ prosila o pomoc vyděšená žena. Strážníci přispěchali se speciální odchytovou technikou za několik minut. Ukázalo se, že jde o chameleona, který se v domě ukrýval před chladem. Komu utekl, nikdo neví.

Podle opavského teraristy Pavola Hodáka je jen dlouholetým mýtem, že dokáže toto zvíře měnit barvu podle prostředí. To však pravda není. Mění ji podle emocí.

Přečtěte si
eremita
12. 8. 2016 • 23:55

Blbost je věčná a chlastat se nemá. Známá pořekadla. Jak může někdo v chameleonkovi spatřit mohutnou stvůru, bát se o život a zneužívat strážníky? Výjezd zaplatit, honorář za echo bulváru vrátit, stejně jako školné i chameleona. A jeho páníčka....nevím, jaký trest zvolit pro chovatele. Snad si dá pozor, aby o svého miláčka nepřišel.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.