Dvojčata (30): V životě nebyla od sebe déle než hodinu! Dělí se i o chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dvojčata (30): V životě nebyla od sebe déle než hodinu! Dělí se i o chlapa!

Benovi sousedi závidí – vše kromě účtu za rande...
Benovi sousedi závidí – vše kromě účtu za rande... (Foto: Profimedia.cz, Reuters)

Ne, opravdu nevidíte dvojmo. Díváte se na identická dvojčata, která dělají všechno pro to, aby vypadala úplně stejně. Lucy a Anna DeCinqueovy (30) z australského Perthu dělají všechno společně, jedna bez druhé v životě nestrávila víc než hodinu!

Stejné oči a vlasy nadělila sestrám příroda. Se zbytkem jim pomohli plastičtí chirurgové... Za zkrášlovací operace utratila dvojčata v přepočtu 732 tisíc Kč!
Identická však není jen jejich vizáž, ale i jejich životy – stejný mají i jídelníček a cvičební program. Když jde jedna na WC, druhé se chce taky!

A aby si excentrické sestry nemusely za partnery složitě hledat stejně bláznivá dvojčata opačného pohlaví, vystačí si s jedním mužem! V minulosti zkusily mít každá svého přítele, ti však jejich nerozlučnost odmítali respektovat. A tak se už čtyři roky dělí i v posteli o elektromechanika Bena Byrna. A ten si evidentně nestěžuje!

Má dvě holky naráz, a ještě jistotu, že ho nemohou hnát k oltáři, poněvadž by ho zavřeli za bigamii! Jeden slušný oříšek má ovšem ještě před sebou. „Jak jedna z nás otěhotní, musí okamžitě udělat dítě i druhé! Chceme i mateřství prožívat společně,“ vysvětlila dvojčata. Nejstarší dvojčata světa! 103. narozeniny!

Stejně nerozluční jsou i belgičtí bratři Pieter a Paulus Langerockovi z Belgie, kteří v sobotu oslavili úctyhodné 103. narozeniny! Jsou nejstaršími žijícími mužskými dvojčaty planety! Ani jeden se nikdy neoženil a většinu života strávili spolu, byť v rozumnější míře než Lucy a Anna. Podzim života už bratři tráví ve společném pokoji v pečovatelském domě.



Přečtěte si
mirkazam
11. 1. 2017 • 13:56

To sou ale škaredý mařeny !!!

-bello-
12. 7. 2016 • 23:23

No FUJ, ségry se dělí o 1 chlapa, to je skoro jako incest.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.