Žena vypadla z balkonu! Sousedka ji chytila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Žena vypadla z balkonu! Sousedka ji chytila!

Žena měla štěstí, v nemocnici skončila pouze s poraněnou hlavou.
Žena měla štěstí, v nemocnici skončila pouze s poraněnou hlavou.  (pro Aha! – Roman Půta)

PRAHA – Drama s neuvěřitelným koncem se včera v poledne odehrálo v Tavolníkové ulici v Praze 4. Z balkonu ve třetím podlaží vypadla žena (26), na zem ale nedopadla. V letu ji nečekaně zachránila sousedka, která na svém balkoně o patro níž věšela prádlo.

Žena ve třetím podlaží patrně usnula a v jejím bytě začalo doutnat. Když se žena probrala, běžela na balkon, a tam zřejmě ztratila orientaci a přepadla přes zábradlí. „Zjistili jsme, že si žena dala do trouby uschnout boty a ponožky. Pak pravděpodobně usnula a věci se začaly na spirále škvařit,“ objasnil příčinu hoření vyšetřovatel pražských hasičů, kteří byt odvětrali. Žena měla však neuvěřitelné štěstí.

O patro níž právě věšela prádlo sousedka (26). „Stála zády ven. Pak prý uslyšela šramot, otočila se a zahlédla padající ženu. Instinktivně hmátla do prostoru a čapla ji za nohy,“ líčili včera její hrdinský skutek rozrušení lidé z okolí. Padající ženu se sousedce podařilo vtáhnout k sobě na balkon. Žena byla i v bytě, v bezpečí, v šoku, zachránkyně ji tedy zamkla a přivolala hasiče a lékařskou pomoc. Záchranka odvezla zraněnou ženu na chirurgii do krčské nemocnice s poraněnou hlavou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.