Hrůzný zážitek a vážná zranění v Teplicích: Zřítil se výtah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hrůzný zážitek a vážná zranění v Teplicích: Zřítil se výtah!

Včera výtah policisté zapečetili.
Včera výtah policisté zapečetili. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Zážitek, kvůli kterému už nikdy nevkročí do výtahu. Tak popsal Petr z Krušnohorské ulice v Teplicích noční jízdu, která skončila pádem kabiny. Společně se třemi sousedy se zřítili z 5. do 3. patra, kde se naštěstí kabina zarazila. Všichni se při tom poranili.

Nehoda se stala před půlnocí. Sousedy, kteří už většinou spali, probudila ohlušující rána. „Jeli jsme nahoru. Najednou se ozvalo velké vrčení a pak to s námi spadlo,“ popsala Miluše B., která si při pádu poranila nohu. Její manžel Milan je na tom ještě hůř, má naražená záda, poraněný kotník a utrženou čéšku. Přesto to podle jejích slov dopadlo ještě relativně dobře.

„Bylo to strašně rychlé, ani jsme neměli čas na něco myslet. Výtah se pak zarazil a nám se podařilo otevřít vnitřní dveře. Soused pak protáhl ruku a nějak se mu podařilo odjistit i ty vnější dveře,“ popsal Martin Ch. Dodal, že pak všichni vyskákali. I on si poranil nohu, včera musel do 6. patra, kde bydlí, o berlích. Na výtahy ale podle svých slov nezanevře. To jeho soused Petr, který ve výtahu také byl, už do něj prý nikdy nevkročí. „Byl to tak hnusný zážitek, že budu radši chodit pěšky,“ prohlásil. Všichni čtyři zranění byli ošetřeni v nemocnici



Přečtěte si
ararat
16. 5. 2016 • 22:22

Markéto seniorko 58* &amplitutdo Ty se ale vyznáš,to vám dali přednášku v Bohnicích?

anavi942
16. 5. 2016 • 17:03

Docela klika, že propad byl "jen" dvě patra. Být to z posledního dolů, tak by asi už nikoho nic nebolelo.Tohle tedy jsem si myslela, že je lépe jištěné.Musel to být opravdu ošklivý zážitek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.