4 hodiny měla úchyla v patách: Elenu (48) přepadl a ukradl jí boty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

4 hodiny měla úchyla v patách: Elenu (48) přepadl a ukradl jí boty!

Pachatele hledá policie.
Pachatele hledá policie. (Foto PČR)

Zažila peklo! Elenu (48) sledoval čtyři hodiny neznámý muž. Držel se za ní v autobusech, tramvajích i při nakupování v obchodních centech. Jak se ukázalo, šlo mu o její luxusní boty.

Muž se Eleně držel v patách jako přízrak. „Všimla jsem si ho na zastávce cestou z nákupního centra. Protože zapáchal, stoupla jsem si dál... Jenže pak se mnou jel tramvají i na Smíchov a potom do Vršovic, kde bydlím,“ popsala hrůzné chvíle. Deviant měl ve sledování zřejmě praxi. „Vždycky, když jsem se na něj podívala, rychle zmizel. Bylo to jako z hororu,“ uvedla Elena. Muž ji sledoval v obchodech, kde si se zájmem prohlížel vystavené dámské boty.

Pachatel se odhodlal k útoku po příjezdu tramvají do Vršovic. „Nejdřív jsem za sebou slyšela kroky a vzápětí se na mě ten člověk zezadu vrhl. Povalil mě na zem, bez jediného slova mi zul z nohou boty a utekl,“ uvedla Elena. Kolemjdoucí sice muže dostihli a lup mu sebrali, on sám ale bohužel utekl. „Nechci, aby se mi to stalo znovu, nebo aby se jeho terčem stala jiná žena. Nejvíc si přeji, aby ho policie dopadla,“ dodala přepadená žena. Znáte ho? Volejte 158!

Policie má kamerové záznamy pachatele. „Je starý okolo 40 let, vysoký asi 170 centimetrů, hubené postavy a měl dlouhé kudrnaté černé prošedivělé vlasy stažené do culíku,“ popsal devianta policejní mluvčí Jan Daněk. Za loupež může jít hledaný muž do vězení až na deset let. Pokud ho poznáváte, volejte na číslo 158.



Přečtěte si
-bello-
8. 5. 2016 • 00:56

no a nemohla na něho uhodit, co jako chcve?Nebo zavolat policii, ať ho zkontrolují? Když je sama blbá, tak si ji blbec holt vyhlídnul.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.