Pohřeb nejvyššího Čecha Tomáše Pustiny (†38): Rakev dlouhá 2,5 metru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pohřeb nejvyššího Čecha Tomáše Pustiny (†38): Rakev dlouhá 2,5 metru!

Tomáš začal růst ve čtrnácti, kdy si způsobil úraz na kole.
Tomáš začal růst ve čtrnácti, kdy si způsobil úraz na kole. (Foto Aha! - Jiří Čada)

Pouze v úzkém rodinném kruhu se včera konalo poslední rozloučení s Tomášem Pustinou (†38). Nejvyšší Čech s výškou 224 centimetrů byl uložen ve speciální dubové rakvi dlouhé 250 cm.

„Tomáš měl rád život a lidi, nade vše miloval děti své sestry, měl rád hudbu, která ho provázela celý život a doprovází ho i na jeho daleké cestě,“ promlouvala včera dopoledne k třem desítkám příbuzných řečnice ve smuteční síni.


Hudba do nebe
kůru pak zněl krásný a dojímavý hlas zpěvačky. Příbuzní se v duchu loučili s Tomášem za zvuků písní Jednoho dne se vrátím z filmu Tenkrát na Západě, Závidím se symbolickým textem Jiřího Grossmanna, Yesterday od Beatles a Až mě andělé od Petra Spáleného.

Zdrcená matka
V první řadě před rakví seděla zdrcená maminka Alena, která Tomášovi po boku věrně stála celý jeho život. Právě ona mu dodávala optimismus a dělala život krásným. Tomáš zemřel náhle před týdnem, zradilo ho srdce.



Přečtěte si
lalia
17. 4. 2016 • 17:25

Vždycky mě ho bylo líto.Neměl lehký život a byl statečný.Smrt byla pro něj vysvobození.Určitě bude v nebíčku a bude mu tam líp.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.