Takhle zřídil modelku syn oligarchy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Takhle zřídil modelku syn oligarchy!

Anna po útoku skončila v nemocnici s otřesem mozku a zlomeným nosem.
Anna po útoku skončila v nemocnici s otřesem mozku a zlomeným nosem. (Foto Profimedia)

Skandální sexuální obvinění cloumají nejen západní Evropou, jedno padlo také v Rusku: půvabná modelka Anna Lisovská (22) tam obvinila ze znásilnění a brutálního týrání 21letého syna vlivného oligarchy Konstantina Sharyga (21)!

Obětí násilnických choutek Alexandera Sharyga se stala jeho křehká expřítelkyně. Rozešla se s ním kvůli jeho závislosti na drogách a alkoholu, on se s tím ale nehodlal smířit. Sedmého ledna proto krásku pozval k sobě domů, zdálo se, že na usmiřovací vánoční (v Rusku slaví Vánoce později – pozn. red.) večeři. „Volal, omlouval se, že se choval jako blázen,“ líčí Anna. „Zpočátku to byl opravdu krásný večer. Jenže pak se zase našňupal, a když jsem mu odmítla sex, popadl ho záchvat agrese...“


Anna s Alexanderem v době, kdy byli ještě zamilovaný pár…

A pak už jen trpěla, celou noc. „Povalil mě, klekl na mě a mlátil mě hlava nehlava pěstmi, i do mě kopal, vláčel mě po zemi za vlasy. Nakonec mě už v bezvědomí i znásilnil,“ popisuje Anna Sharygovo běsnění. „Abych nemohla utéct, zamkl mě ve skříni a nechal mě tam s otřesem mozku a zlomeným nosem celou noc,“ popsala vyšetřovatelům, jimž Sharyga vzdor výhrůžkám udala. Sharygo jí prý za stažení obvinění nabídl 20 000 dolarů (půl milionu korun), ona to ale odmítá už proto, že jí mezitím jiná dívka oznámila, že jí kdysi v Londýně, navíc v ještě nezletilém věku, provedl totéž...

Přečtěte si
xcarodejka
8. 3. 2016 • 16:13

Mnoho zrůd, se zvládá přetvařovat. Někdy jsou to navenek až extremně slušní a ochotní jedinci. Po čase se vám ani necche přiznat ským jste to žili.... takže ani o všem nemluvíte a při rozvodu , i když vám dotyčný nejprve poděkuje, že jste ho nechala odejít jako člověka, vám po čase ukáže. Někdy můžete platit jako mourovatá, protože takový člvoěk může mít za sebou vlivné lidi , a vy se spravedlnsoti taky už nemusíte dovolat. Rozchod, či rozvod při prvním náznaku agrese vřele doporučuji. Věkem se chování sociopata určitě bude spíše jen zhoršovat.

dzambulka007
14. 1. 2016 • 12:38

Zlatokopka narazila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.