Zoufalí pozůstalí! Vrah pražských taxikářů je už měsíc pod zámkem, a policie stále mlčí! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zoufalí pozůstalí! Vrah pražských taxikářů je už měsíc pod zámkem, a policie stále mlčí! Proč?

Jitka Sabová se smrtí syna Daniela stále nedokáže vyrovnat. Nesouhlasí ani s tím, že filmaři si na motivy zavražděných taxikářů natočili detektivku. Prý tím jen špiní památku zavražděných.
Jitka Sabová se smrtí syna Daniela stále nedokáže vyrovnat. Nesouhlasí ani s tím, že filmaři si na motivy zavražděných taxikářů natočili detektivku. Prý tím jen špiní památku zavražděných. (Foto: Ladislav Křivan)

Jiřina Sabová, matka zavražděného taxikáře Daniela C. (25) by se konečně ráda dozvěděl, proč její syn musel zemřít a kdo je jeho vrah. Policie ČR však ani po pěti týdnech od zadržení údajného vraha nevydala žádnou bližší informaci.

Rodiny tří zavražděných taxikářů tonou ve smutku a útěchou jim není ani to, že zadržený vrah je ve vyšetřovací vazbě. Jiřina Salabová by jako matka zavražděného chtěla nahlédnout do spisu, ale ani to jí není umožněno. Zatím se dozvěděla jediné, že doklady jejího syna byly nalezeny u jednoho feťáka, který ale z vraždy obviněný není. Policie na celý případ uvalila přísné embargo a důvodů k tomu je několik. Možná se čeká na důkazy v podobě provedených laboratorních vyšetření, někdy může být problém i v tom, když obviněný přestane vypovídat a důkazy se musejí zajistit i bez jeho vyjádření. V každém případě by však alespoň nejbližší pozůstalí měli dostat nějakou informaci, aby neusínali v hrůze, že policie zadržela nepravého pachatele.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.