Tři sedmáci otrávili svou vlastní učitelku! Do pití jí nasypali léky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tři sedmáci otrávili svou vlastní učitelku! Do pití jí nasypali léky!

V této škole se žáci pokusily otrávit učitelku. Děti údajně chtěly učitelce pití otrávit již dříve kapkami do očí. Když se jim to nepovedlo, tak v minulém týdnu sáhly po směsi různých tablet. Proč to udělaly? Kantorka je prý přísná...
V této škole se žáci pokusily otrávit učitelku. Děti údajně chtěly učitelce pití otrávit již dříve kapkami do očí. Když se jim to nepovedlo, tak v minulém týdnu sáhly po směsi různých tablet. Proč to udělaly? Kantorka je prý přísná... (Foto Aha! – Jiří Krušina)

Trojku z chování vyfasovali jeden sedmák (12) a dvě jeho spolužačky (12). V hodině výtvarné výchovy z kabinetu vylákali učitelku. A poté jí do pití nasypali směs léků. Ředitel školy ve Vrbně pod Pradědem Zdeněk Bártek (na snímu pod článkem) je z chování žáků otřesen.

Kantorka s třicetiletou praxí skončila v křečích a bolestech v nemocnici. Fyzickou újmu naštěstí neutrpěla, ale psychicky je na dně. Na Aha! se obrátil jeden z naštvaných rodičů, když se dozvěděl, že do školy vyrazil starosta města Petr Gross (ANO). Úspěšný podnikatel údajně nepřišel řešit stav učitelky, nýbrž přemlouval pedagogickou radu, aby třem darebákům nedávala trojku z chování. „Pokud jsme dali za kouření na záchodech klukům dvojky z chování, jak by vypadalo, kdyby za takový čin nepadla trojka. Postoj starosty je neomluvitelný, i když tvrdil, že vše řeší jen jako dědeček,“ řekl jeden z naštvaných učitelů, který na škole učí přes dvacet let. Incident otřásl i samotným ředitelem školy. „Ve škole učím třicet let a něco takového jsem nezažil. Událost vyšetřila policie a školská rada viníky potrestala. Věc považuji za ukončenou,“ uvedl ředitel školy Zdeněk Bártek.

Ředitel školy Zdeněk Bártek je z chování žáků otřesen.

Přečtěte si
-bello-
28. 11. 2015 • 16:55

Výsledek polistopadového sametu je, že polistopadový rodič těch zmetků vyrostl v částečně v socialismu a dorazil kariéru v kapitalismu a vychoval zpovykovaně své parchanty tak, že za vším jsou vinni komunisté a že jako žák může klidně říct učiteli " drž hubu " , neboť je tady demokracie .S učením, ať si nehoní triko, soukromý školy na to nehrajou a minimálně na Bc. finančně tatík s mamkou dosáhnou Omyl, jestli si někdo myslí, že jen soukromé školy jsou zprofanované.I státní i ČVUT, VŠCHT včetně UK. A nezapomínám ani na to, jak mohla např. Verešová xy let po střední, kdy se jí na molu a svém 6 letém působení vedle Jágra (jak sama uvádí) vypařilo všechno z hlavy úspěšně složit přijímačky a následně dělat zkoušky na právnické fakultě UK v Praze !!! Pro státnice a titul si dojela do Plzně.Plzeň je jasná, ale ta Praha mi vadí !

ebati
28. 11. 2015 • 13:40

Trojkou z chování by to mělo začít a následovat by měl pobyt v diagnostickém ústavu, protože do běžné školy takovýhle materiál nepatří.

reiner
28. 11. 2015 • 07:49

Tak toho starostu bych chtěla vidět - jistě by to mnohé naznačilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.