Tahle kráska si nechává posílat sperma v kelímcích! Co s ním provádí, to vás dostane do kolen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tahle kráska si nechává posílat sperma v kelímcích! Co s ním provádí, to vás dostane do kolen!

Tracy Kiss našla netradiční přípravek na svou problematickou pleť, obličej si zvláčňuje mužským semenem. To obsahuje  enzymy, které při pravidelné aplikaci na kůži odstraňzují odumřelé vrstvy a činí pokožku hladší. Sperma také obsahuje zinek, hořčík, vápník, draslík a fruktózu, které vyživují pokožku, i když jsou přítomny ve velmi malých množstvích.
Tracy Kiss našla netradiční přípravek na svou problematickou pleť, obličej si zvláčňuje mužským semenem. To obsahuje enzymy, které při pravidelné aplikaci na kůži odstraňzují odumřelé vrstvy a činí pokožku hladší. Sperma také obsahuje zinek, hořčík, vápník, draslík a fruktózu, které vyživují pokožku, i když jsou přítomny ve velmi malých množstvích. (Foto: Youtube)

Pokud by měla pravdu osmadvacetiletá Tracy Kiss z amerického Wendoveru, mohou se jít slavné kosmetické koncerny klouzat. Tato svobodoná matka si totiž na obličej nanáší masku ze spermatu, které ji denně dodává v kelímku její přítel.

Tracy Kiss se už svojí novou revoluční kosmetikou pochlubila na internetu a nabízí dokonce instruktážní video. Na svém příteli je zřejmě závislá víc jiné ženy, kterým stačí klasické pomilování. Dvojnásobná matka od něj požaduje pravidelné dodávky spermatu, které si  na tváře aplikuje po dobu 20 minut, a pak si tvář omývá teplou vodou. Tato neotřelá pleťová maska ji prý zcela vyléčila její přecitlivělou pleť, takže má zase tvář jako andílek. Podle Tracy je důležité, aby mužské sémě bylo co nejčerstvější a jeho dárce jedl zdravou vyváženou stravu. To vše prý ovlivňuje výsledný účinek na pleť, který má být chladivý a osvěžující podobně jako žvýkačka v ústech. Agenturní zprávy už ale neuvádějí, co Tracy dělá, když přítel nemůže anebo není na blízku. Nebo snad svou novou závislost řeší i za pomoci dalších přátel?

Tracy Kiss, 28 našla netradiční přípravek na svou problematickou pleť, obličej si zvláčňuje mužským semenem.

Přečtěte si
bibs_7
14. 11. 2015 • 23:25

podle toho groteskního ksichtu by jí stejne nepomohlo, ani kdyby si toho nechala od osádky veznice kazdý den nasbírat za kýbl a pak by si do toho strkala celou hlavu .....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.