Italská studie: Pivo dělá z chlapů lepší milovníky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Italská studie: Pivo dělá z chlapů lepší milovníky!

Pivo (pije-li se s mírou) má blahodárný vliv na sexuální život.
Pivo (pije-li se s mírou) má blahodárný vliv na sexuální život. (Ilustrační foto: Scom)

Pánové, zapomeňte na modré pilulky, bylinná afrodiziaka a podobné pomocníčky. Lepší milovníky z vás udělá pivo! Alespoň to vyplývá z výzkumu italské Nadace pro výzkum, podle níž zlatavý mok zlepšuje sexuální život. Jak konkrétně?

1) Stop předčasné ejakulaci
Pivo obsahuje fytoestrogeny (rostlinné hormony), které se do něj dostávají z chmele a ze sladu. Ty mj. pomáhají předcházet srdečním chorobám, ale hlavně zabraňují předčasné ejakulaci!
2) Působí jako afrodiziakum
Zejména tmavé pivo obsahuje železo, které zvyšuje tvorbu červených krvinek a zlepšuje krevní oběh. Díky tomu dosáhnete kvalitnější erekce. Před »výkonem« vás navíc dostane do uvolněné nálady.
3) Zlepšuje činnost prostaty
Český národní nápoj obsahuje vitamin B a minerály, které mohou pomoci zvýšit počet i pohyblivost spermií, zlepšují činnost prostaty, produkci testosteronu a posilují nervovou soustavu.
4) Prospívá srdci a plicím
Dáte-li si půllitr piva denně, snížíte riziko infarktu i mrtvice až o 31 %. Pokud navíc pravidelně cvičíte, nejenže máte zdravější srdce, ale i plíce, tudíž celý váš organismus bude lépe prokrven a zvýší se i váš sexuální výkon!
5) Zlepšuje erekci
Chmel je plný polyfenolů a antioxidantů, které podle italských vědců stimulují průtok krve v penisu, čili zlepšují erekci. Ale chlapi, s rozumem, vždyť víte, že efekt deseti »kusů« může být přesně opačný!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.