Utopil manželku! Dostal 11 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Utopil manželku! Dostal 11 let!

Luboš Kovrzek dostal za vraždu 11 let.
Luboš Kovrzek dostal za vraždu 11 let. (pro Aha! – Tomáš Štěrba)

PLZEŇ – Celkem 11 let stráví ve vězení Luboš Kovrzek z Rozněvic na Plzeňsku. Před dvěma lety utopil ve vaně svoji manželku (†25), matku dvou malých dětí!

Rodinná tragédie se odehrála předloni v červnu v rodinném domku v Rozněvicích. Muž manželku zavraždil v koupelně. Ve vaně jí násilím potopil hlavu, až se udusila. Pak se snažil svůj čin zamaskovat. Do vany hodil zapnutý fén a tvrdil, že šlo o nešťastnou náhodu. „Znalci z oboru soudního lékařství jasně prokázali, že žena zemřela na následky utonutí. Prokázali také, že byla utopena násilím. Měla stopy násilí na obličeji, krku a hrudníku,“ odůvodňoval rozsudek soudce Jan Špeta. Kovrzek u soudu nevypovídal. Řekl jen: „Já jsem manželce nijak neublížil, neudělal jsem to.“

Kovrzek měl s manželkou po sedmiletém manželství problémy a chtěli se rozvádět. Žena si zřejmě našla přítele a chtěla se odstěhovat do Prahy. Plánovala, že s sebou vezme i oba syny. Chlapce (6 a 8) teď budou vychovávat rodiče zavražděné. „Aspoň někoho budeme mít, když nás připravil o naši dceru,“ prohlásila matka zavražděné.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.