Fenka Sany je jako horký brambor: Za 3 roky 4 majitelé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fenka Sany je jako horký brambor: Za 3 roky 4 majitelé!

Černá kráska Sany, pitbulka, která miluje lidi…
Černá kráska Sany, pitbulka, která miluje lidi… (Foto: Animal Rescue )

Za tři roky svého života už poznala fenka Sany čtyři majitele. Měla ale smůlu. U poslední paničky si nepobyla ani týden. Teď čeká, jestli ji konečně někdo bude mít rád.

Černá pitbulka je kráska plná energie. Miluje lidi, aportování a dlouhé vycházky. To jí nedokázala dát panička, která si ji vzala do opatrování. Po pár dnech už pobíhala Sany bezprizorně po Hluboké nad Vltavou. „Fenku jsme odchytli a dohledali majitelku. Ta už s ní nechtěla mít nic společného. Prý zjistila, že ji neposlouchá. Zbavila se jí jako nepotřebné věci. Taková nezodpovědnost,“ řekl Vladimír Kössl z odchytové služby Animal Rescue. Ukázalo se, že fenka už měla několik majitelů. „Sany je krapet nad míru neukázněná čubinka. Svou energii totiž potřebuje ventilovat. Ale je moc šikovná, při dobrém vedení z ní bude výborná sporťačka a věrný přítel,“ dodal Kössl.

Chcete dát Sany domov? Volejte 737 587 904

Černá kráska Sany, pitbulka, která miluje lid a aportování.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.