A kdy zavřou vaši dceru? Lechtivá hra s mobilem se může krutě nevyplatit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

A kdy zavřou vaši dceru? Lechtivá hra s mobilem se může krutě nevyplatit!

Hra s mobilem může být pěkně riskantní!
Hra s mobilem může být pěkně riskantní! (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

V době chytrých mobilních telefonů získává na oblibě, hlavně u mládeže, tzv.  sexting. Tedy posílání MMSek s erotickou tematikou. Jenže pokud nejste plnoletý, může se vám takové jednání krutě nevyplatit!

Často to začíná jako nevinná hra, jindy se zdá, že to musí být láska, a tak zaslepené »děti« odhalují své nejintimnější partie fotoaparátu, aby potěšili svého miláčka.

Podle webu prima.style.cz  se o tomto nebezpečí přesvědčila i šestnáctiletá dívka ze Severní Karolíny, která si vyměnila pár erotických mmsek s přítelem. Byla zatčena jako dospělá za pořizování a šíření sexuálně explicitních fotografií nezletilé a dostala roční trest. Ten hrozí i jejímu příteli.

Sexting je první šancí, jak protějšek poznat dřív, než při první sexuální zkušenosti a dnešní děti tyto zkušenosti získávají mnohem dříve než v minulosti. Téma je to poměrně složité a ožehavé, psychologové dokonce mluví o tom, že kdyby se toto téma začalo řešit ve velkém, týkalo by se několika milionů dětí. Není mezi nimi i to vaše?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.