Putin a Medvěděv si dali do těla v posilovně: Fizkultura a pak potom steaky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Putin a Medvěděv si dali do těla v posilovně: Fizkultura a pak potom steaky!

Putin si pořádně protáhl celé tělo.
Putin si pořádně protáhl celé tělo. (Foto: Reuters)

Tepláková souprava, gule dej si doprava... Do sportovních oděvů skočil ruský prezident Vladimir Putin (62) a ministr Dmitrij Medvěděv (49). A společně si potrápili těla v posilovně.

Soudruh Putin už několikrát předvedl, že umí ledasco: cválá polonahý Sibiří na koni, bravurně hraje hokej, v džudu má černý pás, létá v tryskáči a vzácné amfory vytahuje z moře na požádání... Bylo proto jasné, jak mu to půjde v posilovně: naprosto SKVĚLE!

O Putinovi je známo, že je rád vidět a na téměř každou příležitost o zviditelnění odpovídá: „Davaj!“ Takže i v uplém bílém tričku ukázal, že i po šedesátce je ve formě a síly má jako Ilja Muromec.

Snídaně šampionů
Putinovi navíc v poslední době klesá popularita a Kreml se zřejmě rozhodl, že svou bohatýrskou image podpoří. Prezident do své rezidence v Soči, kde tráví konec léta, nalákal i o 13 let mladšího Medvěděva. Pánové si společně protáhli bicepsy i tricepsy, zajezdili na rotopedu, zvedli pár činek a pak se vrhli na snídani šampionů. Hodiny fizkultury jako vyšitá! Na stole nechyběly maliny, ostružiny, borůvky či mandle.

Čaj a maso
Putin se ujal funkce hostitele s grácií, z konvice rozléval horký čaj a Medvěděv, aby také přiložil ruku k dílu, se vrhl na grilování steaků. Jestli šlo o maso z vlastnoručně ulovené zvěře, už ale Kreml nesdělil. Divné by to nebylo, vždyť Vladimir Vladimirovič skolil už i tygra!



Přečtěte si
2alsata
1. 9. 2015 • 20:19

FIZKULTURA , to je krásné slovo. Pochoutka pro češtináře. Mohl by nám autor přeložit význam tohoto výrazu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.