Hit asijských restaurací: Chuťovka s vůní lidských exkrementů! Dobrou chuť | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hit asijských restaurací: Chuťovka s vůní lidských exkrementů! Dobrou chuť

Ken Shimizu se svou "hovínkovou směsí".
Ken Shimizu se svou "hovínkovou směsí". (Foto Aha!: ara)

Lidé neustále přicházejí s novinkami. Někdo stvoří nový typ telefonu, někdo vyvine nový lék a někdo vymyslí recept na jídlo, které vypadá a chutná jako lidská hovínka…

S touto novinkou přišel majitel jedné z tzv. toaletních restaurací, které jsou populární nejenom v Asii, ale oblibě se těší i v Americe. Jsou typické prostředím i menu, které evokují pobyt na záchodě.

Ken Shimizu, který ve své restauraci i vaří, si dal na menu opravdu záležet. Třešničkou jeho jídleního lístku je zmíněný chod, pro který smíchal hořkou tykev, kakaový prášek a zelený čaj. Kombinace právě těchto přírodních surovin vytvořil pokrm, který jako výkaly dokonce i vypadá a servíruje se, jak taky jinak, v mini záchodové míse.

A jak vlastně Ken ví, jak lidské výkaly chutnají? Původní profesí je totiž pornoherec. A netočil žádné lehké snímky, ale tvrdou erotiku, takže měl hned několik příležitostí lejna ochutnat.

Na závěr Shimizu odpověděl na nejzásadnější otázku a to, jak jde pokrm na dračku?! Herec a šéfkuchař prozradil, že v restauraci má plno pořád, ale o jeho "hovínkovou směs" zatím moc velký zájem není. Dodal však, že to ani nebylo záměrem. Jeho mňamka je prý vymyšlena jen pro ty nejodvážnější.

Přečtěte si
jarypadlo
26. 8. 2015 • 06:52

To je 25 let stará zpráva,vaří pořád chcíplý krysy,kočky,psy možná svoje prapředky.Díky nemám zájem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.