Sex mezi příbuznými už nebude tabu: Němci jsou pro legalizaci incestu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sex mezi příbuznými už nebude tabu: Němci jsou pro legalizaci incestu!

Kontroverzní snímek otce a dcery Saudkových z roku 1988 se jmenuje Incest.
Kontroverzní snímek otce a dcery Saudkových z roku 1988 se jmenuje Incest. (Foto: Aha! - ara)

Zatímco v České republice je pohlavní styk mezi rodiči a dětmi i sourozenci navzájem stále trestný, u našich sousedů v SRN připravují změnu zákona.

Důvodem pro změkčení zákona je prý případ adoptovaného Patricka Stübinga, který jako dvacetiletý začal žít se svou sestrou, aniž by o tom věděl, a přesto byl hnán před soud jako sexuální zvrhlík. Žádný soud se ho nezastal a po prohraném procesu ho čekal dvouletý pobyt za mřížemi.

To v zemi vyvolalo diskusi, že společenská nebezpečnost sexu mezi přímými příbuznými není tak vysoká, jak se dosud soudilo. Na základě iniciativy spolkového sněmu proto vznikl návrh zákona, který má šanci projít a který ruší trestní odpovědnost za podobné skutky. U nás se pro zachování současné přísné právní úpravy argumentuje i tím, že při sexu mezi přímými příbuznými roste riziko narození geneticky postižených dětí.



Autor:  al

Přečtěte si
st.rec
17. 7. 2015 • 19:23

Jasně vidím že to byl omyl a oba nevěděli že jsou sourozenci.Ovšemže když hnědočeši připravují dcery na život je to jiný problém.Stejně jako když Eržika drží pro Gajdoše,Lakatoše a dostane i Dežo.Dávky si potom rozdělí protože narozený de´bílek má invalidní důchod... Co genetické testy potřebným?

-bello-
16. 7. 2015 • 23:39

Třeba si chtějí uchovat nordickou rasu.Když vidí kolem sebe kam to spěje.... , když každej třetí Francouz už je míšenej Arab nebo cikán, tak třeba proto ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.