Petra K. potopil kamarád! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Petra K. potopil kamarád!

Kamarád Vladislav M.
Kamarád Vladislav M. (Foto Aha!: Martin Sekanina, Zbyněk Pecák)

Třetí den soudu připravil Petru K. velké zklamání. Jeho kamarád Vladislav M. přišel vypovídat. A jeho řeč spíš Petrovi K. uškodila. 

Vladislav popisoval, jak si s Petrem K. volal po smrti Moniky a Kláry. „Mluvil nesrozumitelně, jakoby chladně. Pak se rozplakal,“ řekl Vladislav. Po telefonu řešili, co se mohlo stát. „Pak přišla teorie, že je Monika chtěla otrávit, aby ony dvě přežily a Péťa zemřel,“ líčil hovor s Petrem K. „Na to jsem se ho ptal, jestli to neudělal on. Ale do doby, než přijel z Egypta, tak jsem byl přesvědčen, že to neudělal,“ dodal Vladislav.

„Musím říct, že byl opravdu chladný. Pro mě až cizí. Zemře mu někdo z rodiny, a on dokáže být tak chladný a v klidu. Je pravda, že si několikrát postesknil, ale že by brečel...,“ odmítl svědek. V Karviné mu pak Petr K. řekl, že si najde ženu o 10 let mladší a bude si užívat. „Sděloval mi sám od sebe intimnosti ze vztahu s Šárkou,“ dodal Vladislav. Petr K. si při jeho slovech žmoulal rty, psal si poznámky a nasucho polkl. Když pak ale Petr K. dostal možnost klást svému příteli dotazy, působil opět suverénně, zato Vladislav koukal do země a šeptal.



Autor:  et,tbc,ljš

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.