Neuvěřitelné: Z nebe spadl chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neuvěřitelné: Z nebe spadl chlap!

Muž cestoval na palubě British Airways.
Muž cestoval na palubě British Airways. (Foto: ara)

Britská policie vyšetřuje nález mrtvoly na střeše domu. O vraždu ale nešlo. Muž byl podle všeho černým pasažérem letícím z Johannesburgu a těsně před přistáním na letišti v Heathrow z letadla vypadl!

„Je to jedna z vyšetřovacích verzí,“ potvrdil nejmenovaný člen metropolitní policie. Muž, kterého našli na střeše textilní továrny v Londýně, podle všeho cestoval ukrytý v podvozku letadla společnosti British Airways a vypadl, když obří jumbo jet při přiblížení na přistání vysunul kola. Na mrtvolu policii upozornili místní ve čtvrtek ráno. „Okolnosti jeho úmrtí zatím nejsou jasné. Jasno budeme mít až po pitvě, která byla nařízena,“ uvedl zdroj z vyšetřování.

Verzi o tom, že se jednalo o černého pasažéra, hraje do karet i nález druhého Afričana, kterého našli, jak se krčí v nákladovém prostoru. Jedná se o muže ve věku 25 až 30 let. Cestu dlouhou asi 13 kilometrů přežil s vážnými následky a museli ho okamžitě hospitalizovat.



Autor:  vk

Přečtěte si
lydyna
20. 6. 2015 • 19:45

skutecna pomoc Africe sterilizovat zeny.

cukrenka
20. 6. 2015 • 17:54

Veškerá minulá pomoc Africe byla jen záplata na záplatu v podobě pytle rýže nebo luštěnin. Určitě sakutečnou pomocí by bylo t dát lidem práci/ dě tem školy/ Co dělaji světoví miliardáři s těmi penězi, které sami nemohou spotřebovat?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.