Do autobusu napálil na přejezdu vlak: Zapomněli v něm spícího Kamila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Do autobusu napálil na přejezdu vlak: Zapomněli v něm spícího Kamila!

Tomuto střetu se Kamil naštěstí vyhnul!
Tomuto střetu se Kamil naštěstí vyhnul! (Foto Aha!: Kamil Panský)

Neměl tušení, že se na něj řítí vlak! Zatímco ostatní cestující už postávali venku, neslyšící Kamil Panský (32) v autobuse spal. 

Řidič autobusu mířícího v úterý z Jaroměřic nad Rokytnou do Prahy uvízl na železničním přejezdu v Lukách nad Jihlavou. „Okamžitě evakuoval cestující. Všichni vystoupili a odešli do bezpečného prostoru,“ uvedla po nehodě mluvčí policie Jana Kroutilová. Realita je ale jiná! Neslyšící Kamil zůstal uvnitř. A vlak se šílenou rychlostí blížil... „Když jsem se probudil, viděl jsem, že jsme uprostřed kolejiště a všichni stojí venku. Nevím, jestli je řidič upozornil, nebo vyšli sami, ale mě nikdo nevzbudil,“ popsal Kamil. Že je neslyšící, údajně šofér i jeho kolega věděli. „Kdybych se sám nevzbudil, ten vlak by narazil přímo do mě. Řidič vůz nezkontroloval. Kapitán ale přeci opouští loď jako poslední,“ dodal Panský.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.