Šílenec (†42) vyskočil ze 6. patra: V bytě měl protitankovou střelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šílenec (†42) vyskočil ze 6. patra: V bytě měl protitankovou střelu!

Muž vyskočil ze 6. patra paneláku a dopadl kousek od dětského hřiště.
Muž vyskočil ze 6. patra paneláku a dopadl kousek od dětského hřiště. (Foto Aha!: Zbyněk Schnapka)

Šílenec (†42) skočil z okna paneláku. Doma měl protitankovou střelu a ta způsobila poplach. Její výbuch by dům srovnal se zemí. Policie nařídila evakuaci. Odejít musely desítky lidí.

Sebevrah skočil ze 6. patra. Dopadl kousek od dětského hřiště. Na místě byl mrtvý. Celou hrůzu údajně viděla jeho nevlastní dcera (18), která s ním v osudný okamžik byla v bytě. „Uvnitř bytu jsme našli předmět, který připomínal granát. Byl dlouhý 60 cm a v průměru měl asi 7 cm,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová.

Muž žil v bytě s družkou a jejími dětmi. „Nemohl být normální. Často střílel z okna rachejtle. Také tam byl pořád kravál. Křičeli na sebe a slyšela jsem, jak padají věci na zem. Hrůza. Stěžovala jsem si, ale nikdo s tím nic neudělal,“ říká sousedka z bytu pod nimi. Kvůli obavám z výbuchu musely z paneláku odejít desítky lidí.

„Snídala jsem, když pro mě přišli policisté. Dobelhala jsem se ven. Jen abych to čekání vydržela. Nemůžu na nohy,“ svěřila se Věra Bártová (90). Do Plzně přijel pyrotechnik z Teplic a ten zjistil, že jde o protitankovou střelu do bojového vozidla pěchoty. Naštěstí nebyla ostrá...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.