Obr z Indie (247 cm): Nemám holku ani práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Obr z Indie (247 cm): Nemám holku ani práci!

Tohle je suzuki zcela běžné velikosti, vedle Inda ale vypadá spíš jako model...
Tohle je suzuki zcela běžné velikosti, vedle Inda ale vypadá spíš jako model... (Foto: Profimedia.cz)

Taky se v nekonečných debatách stavíte na stranu těch, co tvrdí, že na velikosti záleží?! Inu, ne vždy jsou centimetry jízdenkou ke štěstí. Naopak – někdy přinášejí víc škody než užitku... Tyto dva příběhy jsou toho důkazem.

Ind Dharmendra Singh (32) se dívá na svět shůry, ale rozhodně ne spatra! Narostl totiž do výšky 247 cm, kvůli čemuž nemůže zavadit o pořádnou práci, natož o nějakou holku!

Obr přitom není žádný hlupák ani hrubián, vystudoval vysokou školu a k ženám se chová jako pravý džentlmen: „Na škole jsem byl stydlivý, nikdy jsem neoslovil dívku bez důvodu. Ženy se mnou nyní flirtují, chichotají se a cosi si šuškají, ale zatím jsem nenašel ženu svých snů,“ svěřuje se titán.



Přestože Dharmendra vystudoval hinduistiku, nakonec skončil jako atrakce v zábavním parku! „Nikdo mě nechtěl zaměstnat, až jednou jsem dostal nabídku pracovat na pouti,“ říká smutně mladý Ind. Lidé se s ním za v přepočtu čtyři kačky mohou vyfotit, díky čemuž si měsíčně přijde asi na 3900 korun. „Mnozí ale bez zaplacení utečou,“ posteskne si dobrotivý obr.

Osud Dharmendry by mohl být jiný, kdyby byl nejvyšším mužem světa. K tomu mu ale 4 cenťáčky scházejí. Rekord patří 32letému Turkovi Sultanovi Kosenovi s oficiální tělesnou výškou 251 cm. Vůbec nejvyšší v historii lidstva (nebo aspoň z těch, jejichž výška je dokazatelná) byl 272 cm vysoký Američan Robert Wadlow (†22)!

Sebevražda kvůli obřímu penisu!
Příběh 45letého Thajce Sua Praserta (45) je přímo spojen s velikostí přirození, s níž je celá debata o velikosti bytostně spjata. Podnikatel, jenž turistům zprostředkovával projížďky na koních, se trápil, že jeho mužství není dost velké. Hodně kvůli tomu pil a nakonec si zaplatil operativní zvětšení penisu. Jenže po operaci byl jeho penis tak velký, že mu žena začala sex zcela odmítat! Zoufalce nakonec našli oběšeného na nylonové šňůře za pokladnou jeho stájí...

Dospělá žena je Indovi sotva po pás.

Autor:  mb

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.