Rozhodnuto! Za měsíc a tři dny dostane Kramný šanci vyvléknout se z obvinění z dvojnásobné vraždy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozhodnuto! Za měsíc a tři dny dostane Kramný šanci vyvléknout se z obvinění z dvojnásobné vraždy!

Kramnému zbývá posledních pár týdnů do začátku soudního procesu.
Kramnému zbývá posledních pár týdnů do začátku soudního procesu. (Foto Aha! – David Malík, Karel Kopáč, ara)

Zbývá mu měsíc a tři dny. Pak se strhne bitva, kterou česká justice dlouho nezažila a která bude podle všeho tvrdá a o mnoha dějstvích. Sběr důkazů prostě definitivně skončil a kauza Kramný míří před soud, který nakonec řekne svůj verdikt.

Na lavici obžalovaných poprvé usedne manžel a otec zavražděných Petr Kramný 29. června. Ale to není zdaleka všechno, Kramný bude válčit naráz na dvou frontách. Přibližně ve stejnou dobu totiž měl Okresní soud v Ostravě projednávat i jeho obžalobu z křivé výpovědi. Tento proces ale asi bude přeložen na jiný termín kvůli tomu, že soudkyně je na nemocenské.

Příští týden se navíc bude rozhodovat o prodloužení vazby Kramného. Krajský soud v Ostravě bude rozhodovat v neveřejném zasedání o jeho setrvání ve vazbě. Pokud soud důvody pro prodloužení vazby přijme, obžalovaný muž by v ní mohl zůstat až do roku 2019.

Nejvyšší trest, možná i doživotí, Kramnému hrozí za dvojnásobnou vraždu. Kramného žena s dcerou zemřely koncem předloňského července v hotelu v Hurgadě, kde rodina trávila dovolenou. Původní verze Kramného, že šlo o otravu, znalci rozmetali na kusy. Podle posudků obě ženy zemřely po zásahu elektřinou.

Autor:  ČTK,ph

Přečtěte si
xsedmikraska
27. 5. 2015 • 09:30

Je přece nad slunce jasné, že Kramný má vinu na smrti své rodiny. Který normálně citově založený chlap by se bezprostředně po smrti své ženy a dítěte choval tak, jako on? Který by si brzy poté hledal novou známost? Normální citlivý člověk by se zhroutil, vinil by sám sebe, že tomu nedokázal zabránit. Kramný se od počátku choval jako viník, když měl potřebu neustále všem tvrdit, že je naprosto nevinný a přitom si gelovat kohoutka na hlavě. Doufám, že soud bude spravedlivě rozhodovat a bránit dva mladé životy, které se už bránit nemohou.

jasnovidec01
26. 5. 2015 • 15:54

co je to za blábol vazbu do roku 2019?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.