Sedí za zabití tyrana a říká: Já jsem druha nebodla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sedí za zabití tyrana a říká: Já jsem druha nebodla!

Martina Kulíšková (29) zabila nožem druha (†35), který ji dlouhodobě týral.
Martina Kulíšková (29) zabila nožem druha (†35), který ji dlouhodobě týral. (Foto Aha! – Jiří Nováček)

Obrat v soudní síni o 180 stupňů! Martina Kulíšková (29), odsouzená za zabití svého druha (†35), včera u Krajského soudu v Brně odvolala své dřívější přiznání. To si na ní prý vynutila drsným nátlakem policie! A soudní síň v šoku zkoprněla.

Vrchní soud vrátil případ k novému projednání, protože se mu čtyřletý trest za ublížení na zdraví zdál mírný. Původní rozsudek bral ohled na to, že žena byla svým partnerem soustavně týrána. Místo čtyř let, které už si odpykává, jí teď hrozí za vraždu 10 až 18 let.

A Kulíšková před soudem šokovala: „Není pravda, že jsem ho bodla,“ vzlykala žena a pak se i rozplakala. „Všechno jsem jim na kriminálce odkývala. Byla jsem vyčerpaná,“ vmetla do tváře žalobkyni i soudkyni. Kulíšková měla druha rozpárat vloni v červenci po zuřivé hádce. Trefila ho údajně pod klíční kost tak nešťastně, že muž i přes okamžitou pomoc vykrvácel.

Vrchní soud případ vrátil k novému projednání, přestože chyběly přímé důkazy vraždy. Celá kauza stála jen na přiznání ženy. Na nožích nalezených na místě činu nebyla krev. Tu policie našla jen na rozbitém skle dveří, jimiž chlap v hádce praštil. Soud pokračuje dnes.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.