Zavraždili muže (†74): Krev protekla stropem k sousedům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zavraždili muže (†74): Krev protekla stropem k sousedům!

Dům v Olomouci byl v noci na neděli dějištěm vraždy. Za těmito dveřmi ležel starý pán v kaluži krve.
Dům v Olomouci byl v noci na neděli dějištěm vraždy. Za těmito dveřmi ležel starý pán v kaluži krve. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Krvavá skvrna na stropě šokovala v neděli ráno obyvatele bytu v paneláku ve Werichově ulici v Olomouci. Policisté následně o patro výš objevili zavražděného starého muže (†74).

 „Byl to takový strašně hodný a milý pán. Vůbec nechápeme, co se tam mohlo stát a kdo mu to mohl udělat,“ povzdechla si sousedka. Podle ní byl muž rozvedený, ale bývalá manželka bydlela u něj. Soudní lékař předběžně určil dobu, kdy muž zemřel, mezi jednadvacátou hodinou sobotní a druhou hodinou nedělní s tím, že muže rozhodně někdo zavraždil. „Zatím nelze říct nic bližšího. Zvažujeme víc variant motivu, ale předpokládáme, že by pachatel mohl být z okruhu lidí, které zavražděný znal,“ prozradil kriminalista, který na případu pracuje. Více informací zatím policisté vzhledem k počátku vyšetřování nechtějí prozradit.

Autor:  rys

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.