Nastávající sebevražedného kopilota: Lubitz měl milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nastávající sebevražedného kopilota: Lubitz měl milenku!

Andreas Lubitz.
Andreas Lubitz. (Foto: ČTK, EPA)

Proč? Proč? Proč? Celý svět si láme hlavu nad důvody, které přiměly pilota Andrease Lubitze (†27) unést airbus a o alpský masiv zabít sebe i 149 nevinných lidí. A na povrch vyplouvají nové a nové skutečnosti. Kupříkladu měl velký zmatek v osobním životě.

Oficiálních informací je pořád pomálu, zde jsou ale tři z nejzajímavějších teorií.

1) Měl milenku: Sice byl zasnoubený a napřesrok se měl ženit, jeho nastávající Kathrin Goldbach (26) měla dokonce čekat miminko. Lubitz jí přesto zhruba před měsícem omráčil přiznáním: „Víš, já miluju jinou...“ Měl poměr s letuškou Mariou W. (26). A to údajně už jen platonický, ona o něj ztratila zájem... „Věřila jsem, že můžeme dostat naše partnerské problémy pod kontrolu. Kvůli tomu jsme také odjeli na týdenní dovolenou, abychom krizi překonali,“ sdělila Kathrin vyšetřovatelům.

2) Dítě nebylo jeho: Jedna z nepotvrzených spekulací říká, že přítelkyně Kathrin otěhotněla s jiným. Proto se také pouhý den před nehodou měli po sedmi letech rozejít.

3) Tajil homosexualitu: Jeho počítač vyšetřovatelům odhalil, že mocně sjížděl stránky s gay pornem a perverzním sexem. Všude se navíc logoval pod přezdívkou »Tomato Andi«, přičemž v němčině se výraz »tomato« (rajče) užívá jako označení skrytého homosexuála.

Autor:  so

Přečtěte si
nicnezpravda
3. 4. 2015 • 17:59

byl jasnej (ne skrytej) gay

1pravda1
3. 4. 2015 • 17:21

Kecy, letadlo nenarazilo do skály, to by nebyly trosky roztroušené po celých horách, letadlo ani nevybuchlo po údajném nárazu, to by nám jistě sdělili, že těla jsou ohořelá, - letecký benzín hoří, letadlo se podle expertů rozpadlo ve vzduchu, spousta trosek a roztrhaná těla, tak nevím jak to ten sebevrah, na kterého to hodili, mohl udělat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.